Pračka Hotpoint-Ariston WMD 843BS EU Futura

Nemáte někdo zkušenosti s pračkou HOTPOINT-ARISTON WMD 843BS EU Futura? Moc se mi líbí její parametry i cena ale ráda bych slyšela zkušenosti těch kdo jí mají jak pere i po čase. Moc děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, taky se mi líbí. Ale trochu se bojím. Co jsem si vyčetla, je to tradiční anglická značka. Hotpoint. Ale vyrábí se to kdo ví kde.
Odpovědět
Profilova fotka
mně se líbila tato https://www.alza.cz/hotpoint-ariston-...
Odpovědět
Hotpoint by měla být příbuzná s Indesit, dneska jsem se byla na ní ptát u nás v obchodě a pán mi říkal že pračky do 10tis jsou více problematický whirlpool než hotpoint a beko :) tak nevím - mám ještě čas, tak budu googlit. Recenzí má dost, vyhrála i produkt roku 2014, ale má i některé špatné...zase když se bavíme s někým o autech nebo mobilech každý si propaguje tu svou značku a ostatní haní. Nevím no, počkám jestli se ozve někdo kdo jí má :) Jinak ta z odkazu je hodně dobrá :) i vzhledově :)
Odpovědět
Profilova fotka
ona je zajímavá tím, že je malá rozměrm a velký objem bubnu. LG si tady taky hodně chválí. Já to chci i se sušičkou, tak třeba za tu cenu se dá koupit i Simenska. Tak bych se asi rozhodla pro ni. Ale líbí se mi už dlouhá léta. Mají reklamu v Bydlení, tak jsem ji tam viděla poprvé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?