Jakou troubu s pyrolýzou pořídit?

Profilova fotka
Poradí mi někdo jakou troubu pořídit,chtěla bych mít pyrolízu..a ne černou barvu..děkuji
Odpovědět
tak to jsem zvědavá na odpovědi, páč mám úplně stejné podmínky :-) zatím u mě vede Beko OIM 25503X (ovšem bez chtěné pyrolýzy), tak hledám dál...Měla jsem najitou jednu, taky beko, i s pyro, ale 14tis. za troubu fakt nedám..
Odpovědět
@terde Prosim, napis mi typ, kterou tu troubu sis vybrala za tech 14 tis.. Dekuji..
Odpovědět
Profilova fotka
@timoti http://www.alin-eshop.cz/pecici-troub... myslíš, ani kousek černé barvy?
Odpovědět
ahoj, máme troubu beko bez pyrolýzy a jsem maximálně spokojená, měli jsme štěstí na prodejce - malý obchod, šikovný majitel. O tom samočištění jsme se bavili a on nám říkal, že jsou to vyhozené peníze, že trouba se fakt sama nevyčistí, že stejně člověk jednou za čas musí vzít hadr a tu troubu vytřít a je to pravda - on ten bordel, vytečená omáčka či cokoli samo určitě nezmizí. Takže máme bez a upřímně - čas od času vezmu houbičku nebo hadřík, setřu - otázka 30 sekund a mám čisto ;-)
Odpovědět
@jenies Bordel nezmizne, len sa spali na popol. A ano, ten popol treba utriet, ale netreba to drhnut. A neverim, ze pripalena omacka sa da utriet za 30 sekund.
Odpovědět
@domajsek moc se mi líbí BEKO BIRT 25400 XPS :-) ale i když jsem velká "pekna", tak je to pro mě hafo penízků :-( jinak bych do ní šla, je krásně veliká, má pyrolýzu, teleskopické pojezdy (tedy myslím jen jeden) a navíc jako třešnička grilovací rožeň - ten nevím, jak moc by byl využívaný, ale jednou za čas domácí grilované kuřátko by nebylo špatné :-D
Odpovědět
@pzad to určitě ne, i když ... když mi něco vyteče, utírám dokud je trouba teplá, což moc času nezabere... každopádně je to otázka výběru. My vybrali bez z výše uvedených důvodů. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?