"Set" mikrovlnka a trouba nad sebou - jakou značku vybrat?

Profilova fotka
Ahoj všem, kdo máte mikrovlnku a troubu nad sebou, můžete mi prosím napsat značku/typ? Snažím se najít takovou kombinaci, aby se to k sobě hodilo, ale zatím mám jen drahé Whirlpool. Nepotřebuji, aby oboje mělo padesát funkcí, a pak to dohromady stálo skoro třicet tisíc... Podmínka je, že mikrovlnka musí být vyklápěcí... Díky moc, A.
Odpovědět
Máme toto: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
Profilova fotka
Také hledám, ale nenacházím :-( Já chci velkou troubu, tak jsme si vybrali troubu Elektrolux 3430 COX, ale sehnat k ní mikrovlnku je umění. Vyklápěcí mikrovlnku bych taky chtěla, ale za trochu rozumnější cenu je dělá snad jen Whirlpool. Tu Snabb, co má @dawerius, jsme chtěli taky, vzhledově by k Elektroluxu celkem i šla, bohužel už je Ikea doprodává, ale v nerezu už není k sehnání, leda v zahraničí :-( Jsou nahrazovány jinými, ještě dražšími a s jinými knoflíky, už to taky není do setu s jinou troubou úplně to pravé ořechové. Tak asi vezmeme nějakou úplně jinou a nebudeme to řešit, protože mikrovlnku máme skutečně jen na ohřev, tak za ni nehodlám dávat bůhvíkolik.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by všechny varianty vycházely ke třiceti, tak je možné kouknout na kombitrouby s integrovanou mikrovlnkou, třeba Siemens HM633GNS1... možná by se v poptávkovém řízení u několika prodejců dala stáhnout cena pod třicet a ještě by to ušetřilo místo. Osobní zkušenost s ní nemám, jen jsem ji viděla v showroomu a vypadala dobře. Jinak Siemens má ještě set, který k sobě pasuje trouba Siemens HB43GR540 + mikrovlnka Siemens HF24M564 (větší) nebo HF15M564 (menší). Ale nemá výklopné dveře... otvírání je boční... Zkušenost taky nemám, já vybrala troubu Siemens HB625GNS1 a mikrovlnku mám starší, která bude v komoře...
Odpovědět
Spokojenost a "ladí spolu" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky všem, nakonec jsme to vzdali a koupili set fakt za třicet tisíc... Tak aspoň mám všechny funkce, co jsem chtěla (pyrolýza, teplotní sonda, u mw parní vaření, crisp..) http://www.tamatelektro.cz/doprava-zd... a http://www.tamatelektro.cz/doprava-zd...
Odpovědět
Profilova fotka
My chtěli taky vyklápěcí mikrovlnku, ale nakonec jsme z ní slevili - budeme mít něco takového jako je na obrázku. Cena i s varnou deskou 30tis. přes stránku s vestavnými sety, kde nám udělali cenu. A značka Electrolux. Whirpool jsme právě moc nechtěli....Výbava více než luxusní.
Odpovědět
Profilova fotka
My musíme mít vyklápěcí...nebo obrácené otevírání, což se nedá sehnat už vůbec. Netrvala bych na tom, ale dvířka otvíraná doleva by mě brzy přivedla k šílenství - máme mikrovlnku na konci pravém konci kuchyně..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?