Spotřebiče Beko do kuchyně - zkušenosti

Ahoj všem , za chvilku nás bude čekat výběr spotřebičů do kuchyně. Asi by se mi líbilo mít vše od jedné značky, ale nemusí být - jak to máte vy ? Jaké máte třeba zkušenosti se značkou BEKO ? Díky za jakoukoliv reakci, hezký zbytek večera.
Odpovědět
@lmisulkaa máme v práci myčku Beko úzkou a zkušenost katastrofální. Příšerně hlučná.
Odpovědět
My mame Beko mycku a pracku, oboji v poradku od roku 2015, zadna porucha. Nezda se mi, ze by to bylo hlucne, proste je slyset, jak se toci voda.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme v plánu spotřebiče této značky tak budem taky rádi za vaše zkušenosti :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 7,5 let Beko indukci a myčku. Myčka mi v sobotu klekla, ale těch 7 let myla luxusně a bez zaváhání, a hlučná mi nepřišla. Možná ji dorazilo to, že dcera ji za běhu otevřela, zajiskřilo se a konec. Nicméně musím říct, že životnost spotřebičů počítaná na roky nevypovídá vůbec o ničem. U nás ty spotřebiče jedou furt, je nás doma 5, o víkendech spousty lidí, jede prostě minimálně jednou denně, o víkendu i 3x za den. To samo pračka. Beko mám i sušičku, taky v pohodě. Ono je to i penězích. Takže včera dovezli novou myčku. Zase Beko. Protože opět yhrál poměr cena - kvalita.
Odpovědět
Mám sporák - ok. Myčka - už nikdy, je hlučná a dobře mi umyje pouze s jarovýma tabletama. Ale je fakt, že mám obyč., za "pár" korun, tak pokud odejde brzo do věčných lovišť, štvát mě to nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 2 roky Beko sušičku, zatím bez problémů. Nemám sice zkušenost se sušičkami jiných značek, ale s touto jsem spokojená.
Odpovědět
Já vybíral komplet spotřebiče na podzim. Dělal jsem výběrka od dodavatelů na spotřebiče asi 5ti značek, které jsem si typově vybral. Nakonec to vyhrály spotřebiče BEKO. Líbila se mi jejich cena, výbava, design a některé mají 5 let záruku. Chtěl jsem černé s lehkým chrom doplňkem a myčku se zapuštěným ovládacím panelem. Zatím je trvale naplno moc dlouho neužívám (cca měsíc), ale na první zkušenosti spokojenost !
Odpovědět
Profilova fotka
Máme ledničku snad 20 let a funguje 100% Pračka 5let a taky stále funguje. Do domu budu též vybírat značku beko - za ty peníze podle mě fakt super :-)
Odpovědět
Tchýně má 5 let myčku, varnou desku a troubu. Před rokem se rozbila myčka ale zvládlo se to opravit doma. Jinak vše v pořádku funguje.
Odpovědět
Máme myčku, která byla od začátku poruchová a zákaznický servis Beko moc nespolupracoval, nakonec jsem si vydupala teda novou, ale bylo to o nervy. Myje relativně dobře, ale zpracování nic moc. Za tu cenu jako dobrý, ale příště bych si koupila jinou značku. Sušička je tak průměr.
Odpovědět
Profilova fotka
Obecně moc nedoporučuji volit vše na sílu od jedné značky. Beko je ze zkušeností poměrně kvalitní a dobrá volba, ale pokud se rozhodnete, že všechny spotřebiče musejí být nutně od jedné značky, tak na tom můžete dost výrazně prodělat. Vyberte si prostě to nejlepší co nabízí trh a neomezujte se na jednu značku. Pokud vás zajímá něco o Beku, tak zde jsou dostupné recnze praček a sušiček, ale hlavně info o značce, které pro vás bude asi relevantnější. https://www.arecenze.cz/recenze-susic... https://www.arecenze.cz/recenze-prace...
Odpovědět
Děkuji za vaše odpovědi . :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?