Spotřebiče Gorenje by Starck vs. Siemens?

Dneska ještě jednou ke spotřebičům. Hodně mě zaujaly spotřebiče v řadě Gorenje by Starck. Nicméně...design je perkfekt...ale nemám osobní zkušenost se značkou Gorenje...nikdy jsme od ní nic neměli a tak by mě zajímalo, vy co máte, jak jste spokojeni - co se týká funkcí, údržby, reklamací a servisu? Jak dlouho vám slouží/sloužily? (i třeba z jiné řady) Druhá varianta je Siemens a tam teda zkušenost mám skvělou, jen nevím jak servis...ten jsem zatím nevyužívala a protože to není nejlevnější tak by mě ty zkušenosti docela zajímaly :)
Odpovědět
Mám indukční desku Siemens ED675FQC5E za cca 16 tis. a max.spokojenost,ale používám teprve 2 měsíce.Od Gorenje mám taky cca 2 mesice pračku a sušičku z řady Superior a taky spokojenost.Ale je to asi krátká doba na hodnoceni.Preji hodně štěstí při výběru.
Odpovědět
My mame dlouhodobe dobre zkusenosti s Bosch+Siemens. Nyni do noveho domu resime do kuchyne vse od Siemens, vyjma lednice tu mame objednanou od Liebherr a mrazak velky do suterenu taky Liebherr. S Gorenje zkusenost nemam.
Odpovědět
Vezměte Siemens
Odpovědět
Nevím jak ostatní spotřebiče ale pračka za 10 let žádná oprava. Možno ještě slouží. To už jsem se odstěhoval. Další jsem zase kupoval Gorenje, vzhledem ke zkušenosti, novší model a po 7. letech jsem ji prodal funkční bez oprav.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@gepe Přesně k tomuto jsem také došel. Siemens parní trouba trouba, pračka (máme již dlouho a super), indukční deska + lednice a mraznička Liebherr. Jen myčku asi vezmeme od Miele.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?