Spotřebiče Whirlpool, jak je donutit k reklamaci?

Mám prosbu. Koupila jsem si od firmy Whirlpool sklokeramickou desku a troubu. Bohužel po 5ti měsících mi odešlo ovládáni. Urguji to již týden na info lince! Potřebovala jsem co nejdříve uvařit. Tato firma vůbec nereaguje :-( co nyní?? Jak je donutit k reklamaci? Děkuji za radu ;-)
Odpovědět
@alkaalka77 nemela bys to resit s prodejcem? proc urgujes vyrobce? promin, jestli jsem to spatne pochopil...
Odpovědět
Reklamovat u prodejce - ten nám dal kontakt na opraváře, který provádí záruční opravy. Pán přišel, zkontroloval a jednu opravil (MW) a jednou nám dal papír, že je myčka neopravitelná a do týdne přijel náklaďák a spotřebič odvezli a nám vrátili peníze. Určitě trvat na 30 dnech vyřízení od nahlášení, jinak vrátit peníze. Takže nejlíp poslat mailem nebo poštou, aby bylo jasné datum "reklamace".
Odpovědět
Bohužel i já měl problém s Whirlpool, dnes je doba kdy si koupíte elektroniku a když je potřeba servis či opravu, již nění v kompetenci prodejce. V papírech je kontakt na servis, kde si buď on-line vyplníte potřebné informace a do 2 dnů vám zavolá servisní technik. Já koupil od Whirlpool myčku, pračku a sušičku .. byla to neskutečná chyba. Po prvním týdnu vyhořela základová deska na sušičce, to se podařilo do týdne opravit s dodáním nové desky. po 1,5 roku odešla pračka - vyhořela opět základová deska. Problém byl s náhradním dílem, měli jsme zrovna doma 3 měsíčního prcka a byl problém kde prát .. bohužel jsme čekali 30 dnů kde opravu nestihli a vrátili nám peníze tam kde jsme ji kupovali s papírem od servisu.. Jediné co Vám mohu poradit je zavolat si na infolinku, pokud Vám nezašlou servisáku z Vašeho okolí tak ať Vám dají kontakt s kým mají smluvní servis a že si to zařidíte sami. Jinak pokud máte nahlášenou servisní opravu tak od toho dne běží 30 dnů do kdy to musí opravit. Vaše situace se dá řešit provizorně vařičem buď na plyn nebo elektriku.. Nikdy jsem neml problém ze servisem Samsung apd .. do dnes se mlátím do hlavy že nemám vše od Samsungu .. ale postupně to nahrazuji a mám svatý klid ... Držím palce ať se co nejrychleji problém vyřeší :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenna Taky mame veskere spotrebice whirlpool a se servisem stejny problem. Sehnat jejich opravare byl nadlidsky ukol, kdyz dorazil po mnoha urgencich, vyzadal si k susicce manual, ze na tento typ jeste nemel skoleni. Jen susicku jsme behem zarucni doby opravovali 6x. Ted jsou spotrebice po zaruce, opravare jsme si nasli v okoli, je schopny dorazit hned druhy den. Vim jiste, ze az dojde na porizovani novych spotrebicu, whirlpool to v zadnem pripade nebude. Bohuzel jejich kvalita sla velmi dolu. V predchozim byte jsem mela tez vse od whirlpoolu, byt ted pronajimam a spotrebice funguji bez zavady temer 8 let.
Odpovědět
@mirekb prodejce jsem kontaktovala a ten mě odkázal na výrobce...ale opraveno,nějaká jednotka vyměněna...takže se budu modlit,že to vydrží co nejdýl :-D
Odpovědět
@aaa tak servisák tu byl...vyměnil nějakou jednotku a já budu čekat jak dlouho to půjde :-D
Odpovědět
@zdenna děkuji za zprávu! Na infolince jsou bohužel cizinci...nahlásila jsem v úterý...nic se nedělo... v pátek jsem už nevydržela a urgovala,že potřebuji na víkend vařit, tak mě odvětila paní cizinka,že to znova zaurguje. Noo a nic se nedělo,tak jsem volala v pondělí a pan cizinec mi řekl,že proč volám,že jsem to urgovala v pátek a že byl přeci víkend :-D noo a dnes dojel servisák s nějakou jednotkou,pak tu nadával,že SE objednalo něco jiného :-D pak si odvezl sklokeramickou desku s sebou a cca za hodinku dojel s opravenou a desku usadil.. noo a já budu doufat,že to bylo poprvé a naposledy :-D
Odpovědět
@edcbubu jj vím o 30ti dnech! Jen jsem se modlila,že mě přeci tak dlouho nenechají bez spotřebiče,když musím o víkendu vařit :-( nakonec deska opravena...tak uvidím co bude dál :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alkaalka77 To sedí-ti cizinci. Nám ten náš opravář říkal, že ta servisní linka sídlí v Maďarsku, ale od nás to vypadá, že voláme do Prahy. Tak hlavně, ať to funguje a vydrží ;-)
Odpovědět
@aaa děkuji ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?