Spotřebiče z - Německa, Rakouska, Polska

Krásný večer, dostali jsme od kamaráda tip, ať nakoupíme spotřebiče do nové kuchyně v zahraničí, že nás to vyjde levněji. Zkoušela jsem koukat na mediaexpert.pl a na nějaký neměcký eshop, ale zatím jsem toho moc nedohledala. Máte s tím někdo zkušenost? Kupovali jste v zahraničí spotřebiče? A jeli jste na jistotu nebo prostě do nějakého elektra a vybírali tam? Děkuji moc za tip :-)
Odpovědět
Ahoj, my kupovali vše na německém Amazonu.
Odpovědět
@gerlinde ahoj,mohu se zeptat,jak to mají s dopravou?dovezou nebo jste si museli přijet?
Odpovědět
My si dojeli pro některé spotřebiče do Polska, naprosto stejný produkt (trouvam indukční deska) o polovinu levněji než u nás. To bylo před 9ti lety, až se příští rok budeme znovu stěhovat, uděláme to také tak. Lednice Liebherr je zase výrazně levnější ( jestli se nepletu, koukali jsme na to loni) v Německu.
Odpovědět
@kolbik85 doručí do ČR na adresu. Od 39€ byla doprava zdarma.
Odpovědět
@gerlinde super,tak jen číhat,kdy bude opět doprava zdarma;)dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
A jak je to potom se zarukou???
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám tedy vybranou digestoř Franke do desky na moebelplus.de, kde by měla vyjít o cca 8 tisíc laciněji. :-) Máte někdo zkušenosti s nizozemskými e-shopy? Chtěli bychom takto pořídit rekuperaci. Projektant říkal, že někdo to takto koupil a ušetřil téměř polovinu oproti koupi tady.
Odpovědět
@verunky my máme varnou desku z Německa a záruka platí v rámci EU což mám potvrzeno v emailu od českého zastoupení značky.
Odpovědět
@lucka_dc ta rekuperace mi prijde slozitejsi nez spotřebič.... Zkusenost nemam, zatim jsme resili v cr a bylo to nekolik telefonátu s pani od rekuperace a pak osobni schuzka, nez udelala projekt na rozvod rekuperace.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@gerlinde Já teda nevím, ale na amazon.de mi to skoro u všeho píše, že do ČR nedoručují....
Odpovědět
Bydlíme v Ostravě a do nového bytu jsme pořizovali veškeré spotřebiče v Polsku. Vybrala jsem si je na webu - neonet.pl, objednala s osobním vyzvednutím na prodejně v polském Cieszyne. A až se budeme stěhovat do domu, uděláme to stejně :) Rozdíl v cenách velký a to jsme ještě vyčíhli akci, že při nákupu nad určitou částku vrátili 6 tisíc zpět. S domluvou nebyl žádný problém, vždy nám z prodejny zavolali, že je zboží připraveno k vyzvednutí. Dokonce neměli problém s tím, že jsme si část objednávky vyzvedli v pondělí a zbytek v pátek. Za nás mohu polský neonet maximálně doporučit. Btw. - z Polska jsme brali i dřez Franke s úsporou přes 3 tisíce.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikra_ a není problém se servisem, když se něco pokazí? mně od toho zrazoval stolař, že některé spotřebiče z Polska u nás nemají servis
Odpovědět
Článek se načítá
@romik67 Nemáme to tak daleko, aby jsme případně pokažený spotřebič odvezli zpět do prodejny :) Vybírali jsme veškeré spotřebiče Siemens, máme ozkoušeno, že jsou kvalitní, tak snad řešení žádné reklamace nebude třeba, už slouží skoro rok a bez problémů :)
Odpovědět
Profilova fotka
hmm tak to by se mi nechtělo, tahat se třeba s velkou ledničkou, když je to v záruce zadara, tak snad budete mít štěstí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@romik67 z Polska zboží v Čr v autorizovaných sesrvisech moc reklamovat nejde, nevím jak velká bílá ale Samsung ( Tv, mobil... ) Garmin ( navigace , hodinky... ) se Čr reklamovat nedá, je to šedej dovoz, není to z oficiální distribuce ( výrobce ) takže za mě nebrat... kdo to má kousek, tak proč ne, ale jak říkáš, pak tahat lednici ven.... takhle zvednu telefon, přijedou a víc neřeším....
Odpovědět
@skunkos třeba si udělat účet a platit roční členství - mít tzv. Prime :-)
Odpovědět
@gerlinde A pak je doprava do ČR možná a je zdarma? Nebo se to liší podle produktu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?