Sušička na prádlo Beko, který program nejvíce používáte?

Tak tento týden, jsme si pořídili sušičku na prádlo,holky,který program nejvíce používáte? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nechce se mi prádlo třídit, takže trička a podobné směsi suším na syntetika do skříně. Když v tom mám nějaké tepláky nebo jiné tlustší materiály, tak ty pak dosuším buď na časový program 30/45 min nebo zapnu ještě jednou tu syntetiku a on se ten program většinou zkrátí jak je potřeba. Ručníky a ložní prádlo na bavlna do skříně / bavlna plus. Spodní prádlo (máme jen bavlněné a fusky klasika bavlna + 5 % syntetika) já peru zvlášť na 60 a suším na bavlna do skříně. Džíny na program džíny. A ted jsem prala a sušila i kočičí pelech, ktery ma spodní stranu takovou jakoze umělou kůži/koženku a tu jsem sušila na jemné - to nesuší horkým, ale chladným vzduchem - co jsem si všimla, kdyz jsem pak na to sahala, tak to bylo studené :) takže na to bych se asi nebála sušit nějake bundy třeba anebo nějake náchylné materiály.
Odpovědět
@nobondgirl Díky budu zkoušet,zatím Ji draha polovička instaluje tak možná ještě dneska i na sušení dojde :-)
Odpovědět
Nejvíc používám program na smíšené, na ložní a ručníky bavlna extra sušení, bundy na jemné - dávám několikrát za sebou, než nejsou dostatečně suché
Odpovědět
..ta doba sušení se teda pohybuje 2,5hod. běžně?
Odpovědět
Profilova fotka
@alcazabojnikova záleží, jak moc to naplním, ale většinou se to samo zkrátí. Syntetiku mám myslím defaultně jen na 1:15 h. Ty bavlněné programy jsou delší
Odpovědět
..Máš taky Beko?..
Odpovědět
Profilova fotka
@alcazabojnikova jo
Odpovědět
tak chystám se vyprat ručníky,mám jich asi 6ks,dáváš plnou sušičku?,nebo jak jsem četla tak je napsané třičtvrtě sušičky?,a pak který program bavlna do skříně?,promiň ,ale radši se ptám!
Odpovědět
Profilova fotka
@alcazabojnikova 6 osušek v pohodě zvládne. Dej bavlna do skříně nebo plus
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Dobrý den všem, pokud hledáte manuál toho, jaké programy u sušiček existují a jak je využívat mohu doporučit některé naše články. Například: https://www.arecenze.cz/clanky/tipy-a... Každá sušička má samozřejmě jiné programy, takže stejně nejde doporučit obecně nejvhodnější volbu. Vždy je vhodné nastudovat manuál a určit který program je vhodný pro jakou situaci. Pokud si necháte poradit jaký program využívají nejčastěji ostatní a sama budete sušit jiný typ prádla, bude vám tato rada poněkud málo platná :-).
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?