Sušička prádla s tepelným čerpadlem, poraďte

Chtěl bych pořidit manželce sušičku a měl jsem představu do 15tis jen čim vice kolem toho chodím a čtu tak u každe značky a typu se najde nejake negativní recenze což i chapu ne každý sní muže umět zachazet jak má, ale i přesto řeším jakou značku a typ zvolit.Dival jsem se na značky s 5letou zarukou což je Beko asi jedina u 2typu a u Whirlpool prodloužena zaruka za příplatek.Dale mě zajimala značka AEG a všímam si ,že se hodně prodáva LG.Chtěl bych tedy poradit zda by jste koupili Beko s 5tet. zarukou nebo raději jinou značku nevím co si o Beku myslet.Když se někoho zeptám tak mi odpoví ,že dnes už je to jedno jakou značku, ale nemyslím si to.Určite každa značka bude mít neco co druha nema a ba naopak třeba i lepši.Nemyslím teď např.Miele za nekřestanské peníze.Nejlepe se vždy ktomu vyjadří ti co sušičky opravuji, ale nikoho neznam.
Odpovědět
Máme Bosch a jsme max spokojeni byla to jedna s nejlepších investic
Odpovědět
My jsme zvolili po dobrých zkušenostech s kuchyňskými spotřebiči a prackou značku Electrolux, taky se dobře umístila v d-testu. Máme ji ale zatím pouze rok, takže na závěry je ještě brzy, zatím vše OK.
Odpovědět
Máme sušičku s tepelným čerpadlem 5 let od AEG a jsme max. spokojeni. Za těch 5 let provedena jedna drobná oprava (výměna vadné součástky) :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?