Trouba s pyrolýzou - vysoké zahřátí okolních skřínek

Profilova fotka
Chtela bych se prosim zeptat. Je normalni, kdyz pri pyrolyzovem cisteni dojde k zahrati okolních skrinek? Zatím jsem cistila jen jednou, ale jak mame ohranicene/ zakoncene zasuvky vedle trouby takovou plastovou listou, tak ta uplne zmekla. Popravde, ted kdyz po me chce trouba znovu cistit, mam uz trochu strach, abych si neznicila korpusy kuch.linky. :-S
Odpovědět
no nato nakolko sa ta rura pri tom zohrieva to mozne je :) co to znamena zahratie ? ale samotna takato rura by mala mat hrubsiu izolaciu takze ani velmi mozno nie :) o aky typ sa jedna ?
Odpovědět
Profilova fotka
Je to Electrolux typ EOC5851AOX. Je mi jasne, ze uvnitr je teplota vysoka. Ani to okolni zahrati by mi nevadilo. Spis mi jde o to, jestli je to takto spravne. Zahreje se to tak, ze je to horke, nejde na to sahnout. Az ten plast lemujici korpus kuch.linky, zmekne. Nevim, jestli mu to opakovane bude delat uplne dobre. Proto muj dotaz.
Odpovědět
@kkoudelka koukněte do návodu zda jsou dodržené všechny vzdálenosto od stěny a okolí a může trouba dostatečně větrat. Trouba se při pyrolýze hodně zahřeje ale nic se mi kolem nespeklo ani nezměklo. Chtělo by to fotku. Mám tu samou.
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka posílám foto.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@kkoudelka dobry den, jak to s vasi troubou dopadlo?
Odpovědět
@kkoudelka pokud vám změkne zásuvka, tak to není asi dobře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?