Varna deska s digestori

Ahoj, chtěla bych poradit s varnou desku s digestori... Koukala jsem na AEG, ale ta je dost drahá, levnější varianta je Elica nebo Bosch. Elica se mi líbí designem, ale zase tu značku vůbec neznám. Můžete mi prosím prosím poradit, co vybrat? Dekuju
Odpovědět
1
2
jestli chcete jakože na design, tak si vemte co se vám líbí, protože z praktického hlediska to moc funkční řešení není
Odpovědět
Máme varnou desku s digestoří od AEG, ale nekupovali jsme v ČR. Užívám ji několikrát denně skoro dva roky a mohu tedy z osobní zkušenosti říct, že funkční opravdu je a rozhodně doporučuji. Neznám nikoho kdo ji má, že by si stěžoval. Mohu klidně poskytnou víc info do zprávy.
Odpovědět
@mitoma Taky se mi moc toto řešení líbí a chci ho. pod tu indukci ale nejde dát šuplík, že? Myslím třeba na příbory. Musí to být asi zaslepené, že? To jediné mně trochu vadí, ale asi se s tím nějak poperu...
Odpovědět
A líbí se mi, jak to pořád někdo komentuje, když to neviděl ani z rychlíku :-S
Odpovědět
@jenye šuplík nejde, jelikož ta jednotka pod ním je velká. Mohu kdyztak vyfotit. My pod ním máme skříňku na tříděný odpad, deska je v ostrůvku.
Odpovědět
@mitoma Taky budu mit desku v ostruvku a chtela jsem pod ni mit skrinku se tremi vysuvy,v te vrchni na pribory,korenky a tak,ale tak to hold budu muset vymyslet jinak. Ale za fotku budu vděčná ;-)
Odpovědět
@jenye ona tam vede i roura na odsávání tak šuplíky nejdou, pokud tedy budete mít odtah ven.
Odpovědět
@mitoma Aha, takže šuplíky vůbec? No my budeme muset mít kvůli rekuperaci jen cirkulaci. Tak to budu muset pořádně nastudovat, jaké to má omezení :-| Každopádně děkuji!
Odpovědět
@jenye podívej se na technické parametry, co nám říkal technik tak je lepší když je ten systém dobře přístupný. Když by nebyla roura tak by šel asi jeden spodní větší šuplík.
Odpovědět
@zuzkanem Pokud máte možnost koupit v Německu, ušetříte 2/3 ceny, například v moebelplus..nesrovnatelné s cenou v CR. Jinak horní šuplík pod digestoří je zaslepený, ale další dva šuplíky jsou realizovatelné, odtah z desky lze táhnout za šuplíkem..
Odpovědět
@mitoma Ano mrknu. A už jsem si rezervovala termín v showroomu Siemens a Blum, tak si to všechno omrknu na živo a pořádně se poptám, jak to tedy je :-D .
Odpovědět
@grace454 Tak ano dá se koupit levněji, ale 2/3 už bylo přece jenom přehnané. Např. u Siemens EX875LX34E je rozdíl celých 7% tj. 4000 Kč. Asi se dá koupit něco výběhového se znatelnější slevou, ale pro běžně dostupné zboží, je za mě zbytečné tam vyrážet.
Odpovědět
Článek se načítá
@grace454 Tak já teda nevím, asi neumím hledat, ale našla jsem tu varnou desku s digestoří od Siemens asi o 2 tis. levnější. Tady stojí 50 tis. a tam tak 48 tis. To by nás s cestou vyšla dráž. To jste museli mít štěstí, že se Vám podařilo tak dobře koupit. Kdyby stála 20 tis., tak si tam pro ni zajedu :-)
Odpovědět
@jenye my tu AEG máme o polovinu levnější než se prodává tady. Nově ji má v nabídce i Ikea , ale tam nevím jak je ten systém uvnitř.
Odpovědět
@netmaster Ano, přesně tak. Asi kdyby to člověk nějakou dobu hlídal, tak by třeba na nějakou super akci narazil. Ale kvůli pár tisícům bych do toho nešla. No naštěstí už ty ceny za varnou desku z digestoří nejsou tak astronomické jako na začátku. Je to sice pořád hodně peněz, ale je to za dva spotřebiče.
Odpovědět
@mitoma A můžu se zeptat, jaký model přesně máte? V ikei jsem to viděla, i cena byla velice příznivá, jen teda nevím, jak to bude s kvalitou...
Odpovědět
@jenye Dobrý den, pošlu sem odkaz na desku AEG, kterou jsme koupili..u nás ji koupíte za bezmála 80tis. My ji pořídili viz.cena v odkazu za zhruba 32tis. Jen je problém s dopravou, štěstí jsme měli v tom, že máme známé kteří bydlí v Německu a jezdí za rodinou k nám, proto jsem psal zda máte možnost nakoupit tam.. https://www.moebelplus.de/aeg-comboho...
Odpovědět
@mitoma Můžu poprosit foto, jak ten šuplík pod tím vypadá? To mě vůbec nenapadlo. Myslela jsem, že tam půjde aspoň nějaký nehluboky.
Odpovědět
@zuzkanem my šuplík nemáme
Odpovědět
Jeste me napadlo, když tam nejde ten šuplík. Co si myslíte o té samostatné digestori za varnou desku? Máte někdo?
Odpovědět
@zuzkanem vyfotím a pošlu Vám foto 😉
Odpovědět
@zuzkanem Jen připomenu, že máme vývod přes zeď hned za varnou deskou..přes zeď jde trubka 150mm, z varné desky trubka obdelníkového tvaru, která je propojena redukcí..hloubka šuplíku je 47cm..pracovní deska je z corianu, který je standardně širší, asi 70cm.
Odpovědět
@grace454 A odkud to vezli? Taky mi rodina jezdí do Německa a za takovou cenou bych si zajela 🙂
Odpovědět
@grace454 Tak ten zaslepeny šuplík není moc vysoký. Každopádně my bychom to měli na ostrůvku, takže bychom tu rouru vedli dolů a soklem, což by vzalo asi další místo z suplat, jestli se nemýlím.
Odpovědět
ahoj, nemáte někdo informaci nebo zkušenost na kolik příjde třeba BORA profesional? třeba takováto konfigurace?
Odpovědět
@grace454 Super, děkuji. Cena teda luxusní. Já to budu muset promyslet,ale když se dívám teď na tu naši nerez digestor na štěně, tak vím jistě, že to už nechci...
Odpovědět
@iveta_89 Co to je, na cem jsou ty hrnce?
Odpovědět
@bayt to je plynová deska, nějakej rošt nad hořáky
Odpovědět
@bayt dobrý den, v diskuzi výš jsem zasílal odkaz na stránky, kde je i adresa obchodu, jinak je to kousek od chemnitzu, mějte se 🙂
Odpovědět
@zuzkanem dobrý den, myslím, že v ostrůvku ubere trubka ještě míň místa než u klasické linky vzhledem k tomu, že ostrůvek bývá širší..nicméně pro ostrůvek musí být udělána v podlaze příprava..v uvozovkách jako externí přisávání krbu 😉
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?