Vestavěné spotřebiče - ano či ne?

Profilova fotka
Ahoj, stavíme domeček a momentálně přemýšlíme nad kuchyní, jestli dát vestavěnou ledničku/mikrovlnku či nikoliv. + dobře to vypadá - zrovna dnes jsem jednu takovou ledničku viděla a přišla mi dost malá..... Děkuji za vaše názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme vestavěné vše kromě ledničky, protože ty jsou (nebo teda když jsme zařizovali, tak byly) malé a nepraktické. Nejvíc mě dráždila skříňka nad lednicí, která se otvírala současně s lednicí, mají ji všichni kamarádi a známí .
Odpovědět
@evik196 když vidím novou kuchyň a v ní volně stojící lednici, kazí mi to vzhled. Takže za mě vestavbu. Prostor lze řešit i tím, že lednice bude monoklimatická velká, a mrazák také samostatný
Odpovědět
Profilova fotka
Vestana lednice je mensi než volne stojici, protože volne je š.600mm a vestavna je š.600mm vč. korpusu, ale taky zaleží na kuchyni. Když máš klasickou kuchyn tak by volne asi nevidela, ale když by si chtela jednoduchou moderni kuchyn tak by tam ta volne byla si jako pest na oko :-)
Odpovědět
Vestavná lednice mi nesmí do domu. Bydlel jsem už všude možně a kdekoliv jsem měl vestavnou lednici, vždy se po čase začala kroutit ta skříňka ve které to bylo schované, jelikož lednice produkuje teplo a začne se to kroutit. Dokonce jsem pak na chalupě a v jednom bytě dospěl k tomu, že jsem to odpojil a otvíral nejdřív skříň a pak lednici :-D Je teda pravda, že zrovna v tom bytě a i na chalupě jsem měl kuchyň od Oresi ( dostal jsem záchvat šetřivosti, tak jsem ji koupil u nich :-D ), takže je možné že to bylo i tím, ale každopádně volím raději už samostatné lednice, které vypadají dobře než něco schovávat do linky. Ostatní spotřebiče mám rád vestavné pro rejpaly. Takže závěr, mám bílou kuchyň v lesku v současnosti a nerez solitérní lednici a jako pěst na oko to nevypadá, ikdyž verunky bude proti 8-)
Odpovědět
jedině vestavěnou kvůli vzhledu, nelíbí se mi lednice v prostoru absolutně ne, jinak kuchyně Oresi? ach jé, to se asi kroutí všechno, já jsem maximálně spokojená
Odpovědět
Mně se líbí lednice volně stojící.
Odpovědět
Profilova fotka
vestavná lednice,absolutní kravina,jediný+ má kvuli designu ale jinak hruza,což je logický když zapřemýšlíte jak lednice funguje
Odpovědět
škoda že to není diskuze, protože mě by hrozně zajímalo, jak lednice podle ratatooy funguje nebo jinak řečeno jak vestavěná nefunguje. Jinak souhlasím s tím, že záleží na typu a vzhledu kuchyně. Někde se volně stojící hodí a někde ne. V námi plánované kuchyni si volně stojící lednici nedokážu představit, ale kuchyni mojí mamky, která má asi dva roky starou pěknou kuchyň, tam mi nevadí a spíš ta vestavěná by se tam nehodila. Takže obecně škatulkovat to rozhodně nejde. Ideální by bylo dát fotku nebo nějaký obrázek kuchyně a tam určovat, jestli se hodí nebo ne, takhle je to o ničem.
Odpovědět
Vestavenou lednici mám 10let, s okolními skříňkami nebyl nikdy žádný problém. S lednicí taky ne. Je pravda užší a celkově oproti volně stojící menší,ale zvykla jsem si a s prostorem bojujeme pouze o svátcích. Do nové kuchyně chci opět vestavbu,protože volně stojící by se nám nehodila,ale pravdou je, že současný trh nerezových, volně stojících, lednic je pěkný a stojí za rozvahu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?