Vestavná lednice jako volně stojící, jde to?

Dobrý den Kvůli zúženému dveřnímu prostupu(57cm) sháním co největší lednici s co nejmenšími rozměry.Napadlo mě koupit vestavnou lednici a nechat jí stát volně.Na designu mi nezáleží,lednice bude zavřená . Může stát vestavná lednice volně nebo musí splňovat nějaké parametry na umístění. Vybral jsem tento model http://www.whirlpool.cz/art-9811-a-pl... ,musí stát vestavná lednice na nějakém soklu nebo může být i na zemi? díky
Odpovědět
@pepi75 nejsem si úplně jistá, ale myslím, že vestavné lednice nemají klasické boky a záda, to bych jako volně stojící nevyužila. Naopak vestavné lednice jsou menší než klasické volně stojící, my při zařizování kuchyně řešili buď vestavbu, nebo volně stojící, a máme volně stojící, nad ní od truhláře nástavec navazující na panel vedle a naprosto v pohodě. Vestabu bych nechtěla právě kvůli malé velikosti.
Odpovědět
upřesnuji dotaz,lednice bude zavřena ve spíži.Opravdu nezáleží jak vypadá.Dali jsme si obklad kovových zárubní a zúžil se nám dveřní otvor na 57 cm,takže je problém najít nějakou lednici co by dobře prošla.Navíc tam máme ještě 60cm od futer komín. Je technicky možné nechat stát vestavnou lednici na zemi Od zdi budou vžy minimálně 5cm,takže by to odvětrávání bylo jak u klasické lednice.Nevím jestli jsou vestavné lednici technicky řešené jinak než volně stojící.
Odpovědět
@pepi75 Asi by nebyl problém udělat té lednici nějakou provizorní "vestavbu" -desku zespodu-kdyby neměla nožičky, a nemůžete ji pronést oknem? nebo balkonovkama? Nebo to obložení sundat?
Odpovědět
Profilova fotka
to by neměl být problém, ale mě by se to třeba nelíbilo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@jenies Dobrý den, mohu se zeptat, jakou máte lednici - značku? také nechci vestavěnou, jelikož je malá, chci volně stojící. Děkuji
Odpovědět
@rk27 máme Lednici Samsung RL58GREIH1/XEF, je kombinovaná s mrazákem a jsme spokojení - máme 2 roky. ;-)
Odpovědět
Nevím, ale mě by se to nelíbilo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?