Vestavná myčka Gorenje GV66261 - zkušenosti

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s vestavnou myčkou Gorenje GV66261? Líbí se mi, že pokud myje, svítí na zem světlo a po umytí se sama pootevře. Ostatní myčky s těmito funkcemi jsou docela drahé, proto mě u této překvapila cena "jen" 11tis. Tak se obávám, jestli bude kvalitní... Předem děkuji za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tuhle vyloženě nemám, ale všechny co můžu odrazují od myček Gorenje.. byla jsem jejich prodejcem.. z velmi dobré zkušenosti s prackou jsem si pořídila celou kuchyň Gorenje.. vše ok, jen myčka je takovej píp že to není možný, za dva roky byla už 4na reklamaci(pokaždý něco jinýho) půl roku nemyla.. ani teď když je v kondici nemyje, žere sůl tak jak kdyby to byla voda.. no hrůza hrůz, hlučná..a to byla zrovna z těch dražších. Ani jako jejich prodejce jsem se nedovolal vrácení/výměny.. opraváři co se mi tu střídali, nadávali že Gorenje máj vnitrky už samou činu (nekvalitní)..takže jestli máte nějaký jiný typ..šla bych raději"jinam"... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s @alkapinka. Prvni mycku od nich jsme trikrat reklamovali protoze tekla. Nakonec nam nabidli vymenu za drazsi model, ktery funguje, ale mam pocit, ze kvalita myti je stejna, ne-li horsi nez 10 let stara mycka u rodicu. Do domu budeme kupovat jinou znacku.
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa nevím přesně číslo naší myčky, ale je to pravděpodobně ta co popisujete, máme ji rok a jsem s ní moc spokojená, doufám, že to zrovna nezakřiknu, ale jsem opravdu spokojená...
Odpovědět
@jakuda A máte už vybraný konkrétní typ?
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa Favorit je zatím Bosch SMV46MX03E
Odpovědět
@jakuda Na tu jsem koukala taky... jediná nevýhoda je cena :-D přes 20tis. se mi za myčku dávat nechce :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa na mall.cz teď stojí necelých 14tis. 20 bych taky nedal.
Odpovědět
@denessa Od koho budete mít kuchyni? Zkuste poptat přímo od kuchyňářů....my ji tak máme za necelých 12tisíc. Když jsme od nich vzali veškeré spotřebiče dostali se na velmi hezké ceny obecně.
Odpovědět
@denessa pokud ji ma mall za 14 bude u kuchynare stat cca 11...
Odpovědět
@bamak dělá nám jí truhlář, ale spotřebiče si musíme sehnat sami...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahojte, má někdo zkušenosti s myčkou Gorenje GV66160?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?