Vestavná pračka

Profilova fotka
Ahoj, po 16 letech nám odešla vestavná pračka Fagor. Při výběru mě překvapilo, jak jsou u nových praček dlouhé programy. U některých se uvádí, že jdou zkrátit, u jiných jsem se té informace nedopátrala... Teď peru tak 60-90 minut, nově se uvádí i 250 minut. Kupoval jste někdo nedávno, jak jste spokojení? Předběžně uvažuju nad Bosch, ale pořád váhám. Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme Electrolux EWG147540W Built-in Integrated. A mj. jsem ji vybrala díky fci Time Manager, kde si dle míry zašpinění volím délku programu (takže třeba 30min, 45 min..), jinak plno "pevných fcí" - některé právě jen na hoďku či méně, ale též třeba na 3hodiny; má odložený start atd. atd. Původně jsem ji měla jako vestavnou v bytě v kuchyni, ale stěhovala se s námi i do domu, kde ji mám v prádelně jako volně stojící.. jsem spokojená :)
Odpovědět
@ilci Ano, programy jsou delší než dříve. I u myček nádobí. Ale těch 250 minut snad musí být vč. předpírky. Normálně se u nás (pračka AEG L76479WFLC) všechny programy syntetika/bavlna pohybují mezi 2 a 3 hodinami i s extra mácháním.
Odpovědět
Profilova fotka
@dita_a_ivan děkuju, Elektrolux je druhý v pořadí, jen jsem koukala na jiný model, teď zas můžu porovnávat ... @viados myčku mám taky 16 let, ta přijde asi na řadu příště 😉 Právě se snažím dopátrat, jestli jdou ty programy zkrátit. Někde jsem četla, že délka praní je na úkor úspory energie. Když jsem to přehnala s práškem a pračka si zvolila extra máchání, bylo to necelé 2 hodiny, proto jsem tak v šoku 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?