Vestavná trouba Siemens, jste spokojeni?

Profilova fotka
Nemáte někdo tuto troubu Siemens? Je buď ve variantě s pyrolýzou (Siemens HB675G0S1) nebo s oxidačními deskami na nečistoty (Siemens HB655GNS1 a Siemens HB635GNS1). Jaké jsou uživatelské dojmy? Spokojenost? Líbí se mi velký objem i design... ale jak se v ní peče? :-)
Odpovědět
@ver_ber Ahojky. Já mám teď čerstvě Siemens HB655GNS1. Bydlíme teda týden, pekla jsem zatím 3x a zatím maximální spokojenost. Rychle se nahřeje, sklo nepálí, ovládání (poté, co jsem konečně přišla na to, jak nastavit češtinu - měla jsem k ní pouze turecký návod, český mi truhlář dodal dnes) jednoduché a rychlé. velice se mi líbí infotlačítko, kdy při nahřívání ukáže po stisknutí aktuální teplotu. hlavně se tam vejde i starý kačák pěkně na široko. Dokonce k tomu byly i 2 plechy, což v dnešní době nebývá moc zvykem. Takže za mě spokojenost. Jinak o víkendu budu péct 2patrový dort, tak to bude další zatěžkávací zkouška. Dám klidně pak vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Piskule, děkuju za zkušenost, mám radost, že je dobrá! Já už jsem se rozhodla, že do ní taky jdu :-) Za kolik se ti jí povedlo sehnat (klidně napiš do zpráv)? A jak se povedl dort? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?