Vestavné spotřebiče Bosch, jste spokojeni?

Máte někdo všechny zmíněné spotřebiče od Bosche, případně jen některé? Spokojenost s jakým typem, nějaká negativa? Ráda bych měla vše od jedné značky. Pouze digestoř jsem si nevybrala od Bosche a dost mě udivuje u myčky (ráda bych s panelem),že nejkraší cyklus trvá 2hod? Děkuju předem za názory.
Odpovědět
@vladka10 mám myčku SMI59M35EU, používám pár dní, ale moje má variospeed, takže se čas dá snížit na půlku, tak to vychází na cca 1,5 hodiny a má i 30 minut program. Je fajn, že se dá mýt přes noc ekonomicky a když je potřeba něco rychle (třeba při oslavách, kdy je víc hostů a nádobí), tak se dá mýt i rychle (asi teda míň ekonomicky)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Myčka Bosch už mě nesmí do baráku stála 17tis a hned po záruce to začlo,odešlo čerpadlo které obsahuje topné těleso,oprava 6tis/opravář mě informoval že je to normální at počítám že za dva roky odejde znovu/podotýkám že je totožné jako Siemens,po dvou měsících další problém odešlo vypouštěcí čerpadlo oprava 3tis,po dalším měsíci neustále hlásí závadu E-15 opravář doporučil novou myčku takže maximální nespokojenost!!!
Odpovědět
mám myčku od Bosche 7,5 let, zatím jsem s ní spokojená. Používám prakticky jen jeden program a to ten AUTO 55-65st.C, ukáže se na začátku sice čas přes 2 hodiny (asi 140min.), ale myčka si sama pak asi podle ušpinění nádobí sama čas hodně zkracuje. Myje sotva 1,5hodiny, spíš ještě méně. Je tam i nějaký rychlý program s teplotou 45st. na nějaké lehce zašpiněné sklenice, hrnky,třeba od nějaké oslavy, taky jsme asi 2x využili, může to být 30min. ale nevím přesně. Ostatní produkty mám jiné značky a spokojená jsem také, kromě digestoře Faber, která je velmi hlučná (a to ještě není nic proti rychlovarné konvici, která vede), i když byla co se týče hlučnosti právě lehce pod průměrem. To bych nechtěla slyšet tu nejhlučnější.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?