Výběr indukční desky

Dobry den, Bylo me receno ze pokud polozim vetsi hrnec na mensi "kolecko" ze se mi hrnec nebude po okrajich ohrivat (jak by to bylo u sklokeramicke var. desky) = ze budu mit problem s vyberem nadobi. Je tomu tak ze hrnec nebude smet presahovat vyznacene indukce "kolecka". premyslim o koupi indukce Siemens EH651FFC1E mam radeji vybrat indukci s flexizonou? CHtela jsem spise zustat ve stredni cenove skupine (a jelikoz budu mit troubu a kavovar siemens nebo bosh - vybirala jsem siemens ale asi je to jedno) Dekuji Hana V
Odpovědět
Tak jasně, že když položíte velký hrnec na menší varnou zónu, tak se ohřívá jen ta část na zóně. Ale ničemu to nevadí.
Odpovědět
@hanjoch ahoj, poslal jsem Ti nejake info do zpravy, snad to pomuze s vyberem. mame flexizonu i klasiku, pouzivame obe, ale zasadni rozdil nikde nevidim. ono i ta flexi zona ma ruzne 'zony' a nehreje vsude stejne (viz ten test co jsem Ti poslal)
Odpovědět
Profilova fotka
@mirekb ahoj, mohla by som tiez poprosit info? Dakujem
Odpovědět
Taky nás čeká výběr indukce.... budeme přecházet ze sklokeramiky.... nevím na co všechno se zaměřit....
Odpovědět
Profilova fotka
Ono jde vše hrozně rychle dopředu. Mám klasickou indukci a jsem spokojená. Většinou mi hrnce sedí na kolečka, pokud kousek přečuheje, nic se neděje... Do domu jsme ale už koupili desku s flexindukcí, kde se dají různě zóny pospojovat. Koupili jsme k tomu i gril na indukci, na ten se moc těším ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?