Vybírám myčku

Ahoj.Potřebuju poradit.Do nový kuchyně vybíram spotřebiče a zasek sem se u myček.Do užšího výběru se mi dostali 4 ale nevím kterou.Připadaj mi uplně stejný tak bych poprosil zkušenější,která ma v sobě něco víc a která je podle vás ta pravá.Bude moje první tak se v tom kapánek ztrácim :-) http://mycky-nadobi.heureka.cz/bosch-... http://mycky-nadobi.heureka.cz/whirlp... http://mycky-nadobi.heureka.cz/electr... http://mycky-nadobi.heureka.cz/hotpoi...
Odpovědět
Profilova fotka
pokud vybíras jen s tihlech tak Bosch
Odpovědět
Profilova fotka
@antal1 nebo spis než Electrolux bych volila AEG :-)
Odpovědět
tak samo že pokud je něco lepšího za podobnou cenu tak sem s tím.Ale moc nahoru cenově už nechci,rozpočet nedovolí
Odpovědět
Profilova fotka
@antal1 tak potom tu Boschku
Odpovědět
Profilova fotka
@antal1 Taky bych byla pro boshku.. mají naši a jsou moc spokojení
Odpovědět
Profilova fotka
@antal1 Jo abych nezapomněla, určitě bude nejlepší když se na ně (nebo alespon tu značku a co nejpodobnější typ) podíváš v nějakém elektru, ne každému vyhovuje to které vnitřní uspořádání.. Třeba teta má taky boschku, spokojenost velká a zbožňuje horní šuplík na příbory, máma ho naopak nesnáší a byla by ráda za obyčejný příborový košík.. a tak.. ;-)
Odpovědět
hmm a ja byl naklonen pro electrolux.V čem je ta boschka lepší? Parametrovo mi připadaj stejný.Žeby lépe zmákla technologie?
Odpovědět
Profilova fotka
@antal1 Taky se nam libil electrolux (eslchrono), ted jsme se trochu preklonili k bosch kvuli doporucenim vsech moznych znamych i neznamych kolem nas at uz ji maji starou 10 let nebo novou par mesicu, vsichni si ji proste chvali.. kazdopadne kolik lidi nam doporucilo bosch, tak tolik lidi (vc. prodejcu v elektru) nas odrazuje od whirpoolu, takze ten jsme radsi hned zavrhli (je pravda, ze kdyz uz i ikea opousti spotrebice whirpool po dlouholete spolupraci, tak tam asi nejaky zadrhel bude..)
Odpovědět
Ja mam taky Bosch doporucenou a jdeme urcite do ni...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme siemens a to jsme vybírali mezi ní a bosch. Z těch třech určo bosch, nejdele vám vydrží ;-)
Odpovědět
Můžu se jen informativně zeptat, co je špatného na Whirlpool? Zatím jsem teda slyšela jen samou chválu...
Odpovědět
Profilova fotka
@alusak Taky nevim co s nimi je tak spatneho, prodejci v kazdem elektru okamzite kroutili hlavami, ze urcite ne, pry jsou ted ty nove nekvalitni a nespolehlive.. prave ze na whirlpool jsou ted snad ve vsech e-shopech hodne velke slevy, tak jsme o tom dost uvazovali, ale nakonec jsme radsi nechteli riskovat..
Odpovědět
Článek se načítá
Ja byl právě taky v elektru a tam ani whirpool nenabízejí ale že když to zákazník chce tak není problém.Ale prodavačka se hned k tomu zmínila že prodali 4 pračky od whirpoolu a všechny se jim vrátili na reklamaci.Tak ja teda pujdu do ty boschky.Už chybí jem indučka :-)
Odpovědět
taky máme vybranou myčku Bosch
Odpovědět
Profilova fotka
Příbuzný pracuje jako dovozce pro různá elektra v ČR a říkal nám právě o těch nových whirpoolkách, že dělají asi 2 roky výrobu jinde a kvalita šla o hodně dolů, takže už je nedoporučuje.. Jinak proti electrolux nic moc neměl, snad jen že tam častěji bývají po cca 3 - 4 letech opravy.. ale to bylo zrovna u praček tak nevím, jestli to platí i na myčky.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zvažuji právě set z Electrolux, máte tedy s myčkou z této řady nějakou špatnou zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
jaká kritéria by měla splňovat, ještě jsem myčku neměla a nerada bych vybrala špatně. Hlučnost, spotřeba, počet programů, kapacita? poradíte?
Odpovědět
@marriet1 Ahoj, zde je docela obsahla diskuse na toto tema. Snad pomuze...: http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch...
Odpovědět
Jak je to prosím s výškou kuchyňské linky? řešili jste to. Nám truhlář tvrdí, že pokud je linka vyšší, jsou problémy s myčkou. Jak to máte vy? Můžete prosím dár i své foto?
Odpovědět
Profilova fotka
@reparador Jo, nedávno. Mám výšku linky 94cm, myčku klasika, plně vestavnou. Stolaři doporučili buď myčku XXL nebo mi chtěli dvířka rozdělit, dole by vznikl malý pevný pásek. Nechtěla jsme ani jedno, tak nakonec se myčka prostě jen podložila deskou a k tomu je tochu níž. Tedy když ji otevřu, vidím cca 2 cm dvířek a až pak je ovládací panel. Bála jsme se horšího ovládání, ale zbytečně.
Odpovědět
@elaaa děkuji za odpověď, nemáš prosím foto? nějak si to nedokážu představit....moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@reparador Zkusila jsem, ještě nemáme dole lištu. Jak vidíš, tak dvířka nejsou nijak narušená. Spusta lidí je má dole přeřízlá a je tam vytvořený pásek. Pod myčkou je deska, která myčku nadzvedne. Na druhé fotce vidíš, o kolik je zapuštěná oproti linii dvířek, jsou to cca 2 cm. V ovládání mi to ani trochu nepřekáží.
Odpovědět
@elaaa moc děkuji, ukážu to truhláři a buď bude souhlasit, nebo jdeme jinam :) a nedělá to nějakou neplechu, jak se to otvírá? Je ta deska pod celou myčkou?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, je pod všema čtyřma nožkama. Neplechu to nedělá. Ani se to nehne.
Odpovědět
Profilova fotka
Tiez mame mycku podlozenu doskou, lebo kuch. doska musela ist o nieco vyssie... ked sa to zakryje soklom tak to clovek vobec nevnima. My teda mame mycku s prednym panelom, takze tam ta predna kycia doska je vyriesena inak - mam myslim nejake foto v albume. Inak teda co tu pisali o Whirlpool tak to sme tiez poculi - hlavne teda na Whirlpool pracky. O myckach neviem, ale kedze mycka je taka len trochu ina pracka, tak sme sa rozhodli ist do osvedcenej klasiky a mame Bosch. Chcela som suflik na pribory, priatel ale na to trochu nadava - je to predsalen trochu viac prace ako ked sa to len nahadze do kosa. Ale uz si snad aj zvykol. Uznal totiz, ze sa tym pribor obcas lepsie umyje ako ked je len v kosi...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?