Vysavač, se kterým jste spokojení

Doporučte mně prosím vysavač, se kterým jste spokojení... v celém době budeme mít dlažbu, koberec jen v obýváku pod nohy, žádné zvíře doma mít nebudeme...
Odpovědět
Jsme spokojeni s Miele C2.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme doma vysavač Violeta od Ety a jsme s nim spokojeni. Máme ho asi 5 let a pořád v pohodě a to máme koberce všude.
Odpovědět
my máme ten od ety, co je určený právě pro zvířata, ačkoli žádné nemáme.:-)
Odpovědět
@zelca Když pominu robotický-který miluju. Taky mám etu....je malá, lehká....ale teď jsem měla možnost vyzkoušet "průmyslový" vysavač a je parádní, vysoký, nemusíš se k němu ohýbat a zvedat ho když chceš třeba vysát pavučiny, má 4 kolečka, takže krásvě volně jezdí a nebouchá do zdi a nábytku kdýž zatáhnu za hadici zešikma (nevím jak to líp popsat, ale prostě normální vysavač jezdí jen dopředu a dozadu-tento všemi směry). Má větší výkon a nespálí se, když vysaju mouku (jako jiné a nevztahuje se na to záruka ]-( ).
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme před 5 lety pořídili vysavač Elektrolux UltraOne a nemůžem si ho vynachválit, je silný, vysaje všechny nečistoty a není nijak hlučný. Můžem doporučit. Jinak souhlasím s @bamak , že průmyslový vysavač je nejlepší...ale spíš se hodí na hrubou špínu - větší částečky jako např. omítky apod.
Odpovědět
Neato D75.Naprostá spokojenost.V celem domě vinyl+dlažba cca 95m2 uklízecí plochy zvládne do hodiny.
Odpovědět
power pro Aqua od Philipsu
Odpovědět
Profilova fotka
roomba a prumyslovy narex. presne jak psala @bamak - je to super, polypropylenovy filtr, takze bez vymeny vysava vodu, piliny, vsechen neporadek, sklo.... a ma oklep ;) jen skoda ze neni automaticky. taky super je ze ma dlouhou snuru a hadici, takze z jedne zasuvky uprostred domu, ktery ma 15m na delku vysaju cele patro.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme vysavač na mokré a suché vysávání z Lidlu, stál cca 1500kč a myslím, že za ty peníze to jde :-)
Odpovědět
máme Roombu, úplně to miluju, vysává fakt pěkně a my už jen pravidelně stíráme k tomu ruční vysavač který vysaje i tekutiny (Philips)
Odpovědět
Profilova fotka
@jkjkj prosim, jak jsi s nim spokkojena? Na takovou tu kazdodenni spinu dite/pes? Predstava, ze budu vysavat 150m centralnim vysavacem a pak si to sjedu jeste jednou mopem me uprimne desi...rada bych to udelala najednou....co ta baterie? jak dlouho vydrzi?
Odpovědět
Profilova fotka
@lahm jj ten jsem mel pred narexem. Pos.al se nastesti tesne pred koncem zaruky stejne jako vsechno el. Naradi z lidlu co jsem mel... Na obcasne kutilstvi ty veci jsou asi ok ale na stavbu baraku ee
Odpovědět
Článek se načítá
@mr_falko je super, mam ho par mesicu a nesam na nej dopustit. zvladne i spi chlupy
Odpovědět
vydrz cca 50minut
Odpovědět
Centrál, Electrolux.
Odpovědět
Profilova fotka
Miele :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans No tak na stavbu baráku to podle mě taky není, ale pro domácí kutila je dobré a mají to za slušné ceny. Tak nám slouží zatím dobře a i co máme od nich, tak vše šlape jak má. Jen ruční vysavač to nevydržel.
Odpovědět
@lagys mohu se zeptat tech 95M2 zvládne vysát jednou nebo je nastavený na vícenásobné čištění, máme Irobota 960ku a ta je o poznání pomalejší, ale máme robota nastaveného na vícenásobné projetí dle potřeby. Díky za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Když vysávat tak ať si vysává sám :-D Robotický vysavač iRobot Roomba 782 ;-)
Odpovědět
@spaly zvládne to vysát najednou.nic se na vysavači nenastavuje.pokud sám diagnostikuje a zjistí,že je baterie už vybitá,zajede se do stanice nabít a pak doklidí.vícenásobné projetí proč není potřeba.tento vysavač nejezdí náhodně,ale postupně.má v sobě navigaci.
Odpovědět
@lagys Ano, ale my máme doma zvířata a určitě to vysavač vše po jednom přejetí nezvládne proto se ptám máme teda patro cca 105M2 a vysávání komplet bude tak 2,5 hodiny - 3 s dobitím
Odpovědět
@spaly tak my máme psa a když vezmu po vysátí smeták,tak nic nenametu.vysává opravdu dobře.ta dráha po které jezdí se z části vždy překrývá,takže opravdu nic nevynechá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?