Zkušenost s kávovarem Nespresso

Hodne tady chvalite kavovary Nespresso, tak se chci zeptat, na kolik vyjde salek kavy. Dekuji.
Odpovědět
@marteenka30 na jejich oficialnic strankach jsou uvedeny ceny za kapsle. Mleko prijde na tolik, jake mleko se pouziva, pokud se pouziva. Celkove je kapsle vyprumerovana na cca 10Kc s tim, ze se daji sehnat (Datart, Lidl) neoriginalni, ovsem neda se to kvalitou vubec porovnat.
Odpovědět
@2nonni Aha, uz jsem se tam divala. A originalni kapsle jdou koupit jen na jejich strankach?
Odpovědět
@marteenka30 ano. Dodavaji do drueo dne. V zaranici se daji koupit i jine neoriginalni kapsle, ale nemam s nimi zkusenost. V olandsku se snad do nespressa daji koupit i kapsle s cajem, ale tak enemam osobni zkusenost.
Odpovědět
Profilova fotka
okolo 10 Kc je jedna kava :-) kdyby cokoliv jsi se potrebovala zeptat, jsem tady, pracovala jsem tam x-)
Odpovědět
@mr_falko A jsou vážně tak dobré :-) ? Jako, úplní kafaři nejsme, uvažovali jsme i o pákovém, ale možná ta jednoduchost (a kvalita) převáží a zkusíme to Nespresso :-)
Odpovědět
Podle mě jsou všechny kapslove kavovary nanic... Jsou drahé a strašně malý výběr kafe. Dobrý "One touch" kavovar se nechá koupit za 14tis. 1kafe pak přijde do 3kč a v neporovnatelné kvalitě. Při 2kafich denně se za 3roky zaplatí
Odpovědět
@marteenka30 pokud chces kapslovy, tak urcite nespresso...pokud mas vyssi ambice, tak soulasim s @requied . Mezi kapslovkama je to spicka, ale jsi limitovana na to, jake kapsle se daji sehnat.
Odpovědět
Profilova fotka
@marteenka30 Pokud chcete kávovar na kapsle,tak rozhodně Nespresso..měli jsme postupně dva typy a u obou spokojenost..kapsle buď v prodejně,nebo přes net..prodavači všude příjemní,několikrát nám volali,jestli něco nepotřebujeme,před koncem záruky nabízeli servis a kontrolu kávovaru zdarma..takhle já si představuju péči o zákazníky..káva z jiných kapslových automatů je nepitná,když porovnám s Nespressem..neoriginál kapsle jsme občas použili,i z ciziny jsme si různě dovezli,ale bylo vidět,že to kávovaru nesvědčí a dlouho by nám pak asi nevydržel,tak jsme používali už jen originály..sice už nám Nespresso po letech přestalo stačit,koupili jsme si nedávno automat a Nespresso půjde do světa,ale nemůžu na něj říct nic špatného..
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu Nespresso doporučit! Máme ho už 9 let a řekla bych, že je to jedno z nelepších kafí, jaké jsem kdy pila. Dřív jsme museli kapsle jenom objednávat přes eshop, ale teď už je spousty prodejen, kde je moc milý personál a ještě za nákup nabídnou zdarma kávičku. Problém jsme za celou dobu měli jenom 1x, nahlásili jsme reklamaci, přijelo PPL, kávovar si odvezlo, ale dovezlo jiný náhradní na půjčení, takže jsme nebyli bez kávičky. Já bych třeba pákový nechtěla, má ho moje mamina a je s tím kafem dost práce - nasypat, utisknout, vysypat, vymýt.... To ty kapsle jsou bez práce. A myslím, že 1 kafe za 10 kč - to je dobrá cena. A hlavně ta chuť...
Odpovědět
Profilova fotka
jsem rada, holky - @gigi2 @foogy @2nonni ze vam chutna a jste spokojeny. Ac uz tam nedelam, tak je to fakt mily slyset. @requied kdyz jsem odchazela, bylo na krame 26 druhu kav, + nekolikrat za rok jsou limitovany edice a k tomu bezkofeinovky. Normalni clovek si oblibi tak max. 5 druhu, vic ne. Sama kupuju vzdycky 5x 2 baleni tech co mam rada. U paky musis s velkou pravdepodobnosti vypit treba pul kila až kilo kafe, ktery v obchode chutna treba jinak nez doma, resp. ti nechutna...btw. nejlevnejsi Nespresso kavovar - Innisia stoji 2690 a kdyz chytnes akci, dostanes kafe treba za 1000 Kc zdarma....mne to teda neprijde drahy
Odpovědět
@mr_falko no nevím... nejlevnější automat (ale s ruční přípravou latte) stojí 8000,- Kč, takže rozdíl 5300 se smaže rychleji než člověk čeká... A to že musím koupit 1kg balení je nesmysl... jakákoli pražírna/obchod prodá i mnohem menší množství. Na druhou stranu je u nespressa opravdu velký výběr (tedy na to že jde o kapslový kávovar)
Odpovědět
Děkuji všem :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@requied to samozrejme nepopiram....ja myslim, ze jde take o pohodlnost a rychlost pripravy a taky o stalost toho, co za kafe z masiny vyleze. Urcite si to autorka prebere a snad vybere dobre....
Odpovědět
Pokud pijete kafe občas a ještě typu Latté atp., tak je kávovar na kapsle dobrá volba. Pokud však člověk má rád kávu typu presso a pije ho častěji než jen když přijde návštěva, tak kapslové kávovary jsou na houby, když pominu drahý provoz, tak teplá voda, která proteče přes plastovou kapsli nemá s pressem nic společného.
Odpovědět
my jsme s nepressem taky spokojený:) ale jsou tam jen černý kávy, prostě espressa.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Bacha na hliník v kapslích, reaguje s kyselou kávou, nedoporučuju to.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Na nějaké rychlokafe to asi jde, každopádně s kávou to moc společného nemá. Na Vánoce jsem si dopřál pressovač s mlýnkem, je to náročnější na přípravu i údržbu, ale nesrovnatelné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?