Co je potřeba zařídit před stavbou?

Zdravim, rozhodli jsme se stavet. Ted shanime informace. Chtela bych se zeptat co vse je potreba zaridit? Stavebni povoleni atd. Chceme stavet do 150m2. Moc dekuji za odpovedi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
docela obecny dotaz, celkem slusny vycet je napr. zde http://www.domysnu.cz/prubeh-stavby/s...
Odpovědět
Dekuji :)
Odpovědět
@ddori Pozemek máte? Pokud ano, začal bych návštěvou místního stavebního úřadu, tam řeknou jaké vyjadřovačky sehnat a hlavně zda jsou nějaká omezení pro stavbu.
Odpovědět
V ÚP zjistěte, zda vůbec stavět můžete. Pokud v obci máte regulační plán, tak tam zjistíte, jaké máte omezení na stavbu. Dejte si žádost na územní plánování o územně plánovací informaci s plánovanými rozměry a umístěním domu, dají Vám výčet dotčených orgánů. Pak si zjistěte odkud si napojíte vodu, kanalizaci, elektro atd.
Odpovědět
ano ano, to uz zjistene mame. v UP je to vedeno pro budouci zastavbu.. a na SU jsem taky uz byla.. zadna speci omezeni tam nejsou, nebo aspon ne takova ktera by nam vadila.. @1karel1 dekuji. pozjistuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pokud víte, co tam lze a nelze, máte zjištěno, jak je to se sítěma. tak jen projekt, oběhat veškeré dokumenty k tomu a můžete stavět
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?