Doklady ke stavebnímu řízení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte doma vzory žádostí například na odbor životního prostředí, územního rozvoje a památkové péče, žádost na povodí labe či na státní pozemkový úřad oddělení správy vodohospodářských děl... Pokud byste mi byl někdo ochoten poslat vzor jak žádosti vyplnit byla bych Vám moc vděčná.
Odpovědět
@verushak většina úřadů má své žádosti na stránkách obce, takže žp, územáky a památky seženete určitě tam (kdyžtak použijte jiné město než žádáte, podklady by měli být cca všude stejné :-)
Odpovědět
Nebo volnou formou, můžete si vzít jako vzor třeba žádost o územní souhlas, nepotřebné vymazat, potřebné doplnit a je.
Odpovědět
Staci volnou formou... Zadam vas o stanovisko/zavazne stanovisko ke stavbe... na pozemku parc. c..... v kat. uzemi... Dekuji... telefon...
Odpovědět
Kde mají na stránkách formuláře, chtějí obvykle formuláře, kde ne (např. zrovna Povodí Labe) stačí to, co píše puhelin.
Odpovědět
Na vsechny uradi krome pamatkaru staci vlastni dopis s tim: kdo zada (pripadne pokud je zastoupen), o co zada (o vyjadreni k dokumentaci k rizeni....), korespondencni adresa, v hlavicce zadosti presny odbor (zivotni prostredi, uzemni rozvoj) - to najdete na webu uradu. Na konci dopisu co je prilohou (dokumentace, plna, moc, vyjadreni predesle atd.) Neni to zadna veda, oni jsou zvykli. Vzor jsem zalala soukromou zpravou. Nahore staci menit adresu uradu a zbytek je stale stejny.
Odpovědět
Děkuji všem za odpověď. Teď třeba řeším žádost k odstupové vzdálenosti a netuším do má být u bodu 6 - Označení ustanovení vyhlášky 501/2006 sb. z něhož je požadováno povolení výjimky... a to je pořád dokola, najdu formulář, rozjedu se ve vyplňování a najednou něco co mě zaskočí a nevím co vepsat... :-(
Odpovědět
@verushak Výjimku z odstupové vzdálenosti řeší stavební úřad. Tak bych zašla přímo tam, oni vám dají formulář do ruky a s referentem ho vyplníte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?