Doložení stavebního povolení ČEZ na pilíř

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali jste potřebovali ke stavebnímu povolení na RD dokládat stavební povolení na pilíř (resp. přípojku el. k pozemku). Veškeré dokumenty ke stavebnímu povolení máme v pořádku. S ČEZ jsme podepsali smlouvu o smlouvě budoucí a už i dohodu o realizaci stavby a věcného břemene, nicméně nám SÚ nechce dát povolení dříve, než od nich dostane ČEZ stavební povolení na výstavbu pilíře a připojení elektriky k pozemku. Pro nás i naše projektanty to byla novinka. Moc díky za odpověď.
Odpovědět
Nevim co k tomu rict. Loni nam stacilo, smlouva s Cezem ze pripojku vybuduji. Zadne povoleni ke stavbe pripojky potreba nebylo. Jadna se o uzemi urcene k vystavbe rodinnych domu tak je jasne ze tam pripojky budou, tak nevim na co nejake povoleni pro Cez. Bud to je novinka a nebo jsou na vasem urade divni, nebo cekaji neco do kapsy🙃
Odpovědět
Mám podobnou zkušenost - firma, která měla projektovat pilíř pro distributora nestihla podat projekt (čekali na umístění sloupku pro další sousedy), takže jsme do našeho projektu a žádosti o povolení dali i žádost o přípojku elektřiny a SU to takto stačilo a vydali stavební povolení. Pro projektanta to znamenalo zakreslit do situace pozici vedení, sloupku a označení dle požadavků distributora. Je to nestandardní, ale nám to vše urychlilo. Zkuste se spojit s jejich projektantem - měl by to být ten, kdo s vámi řešil, kde chcete mít sloupek umístěný. Aspoň vám řekne, kde se to zdrželo a třeba jej popoženete.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?