Dotčený orgán - územní plánování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo neví, jaké dokumenty se dávají pro získání souhlasu dotčeného orgánu územního plánování? Jde mi o to, zda stačí třeba pouze částečná výkresová dokumentace, protože se mi nechce dělat komplet celý projekt a pak ho znovu celý předělávt jen kvůli tomuto... Dříve toto stanovisko vydával náš stavební úřed a nyní musíme žádat nadřazený úřad v Brně.
Odpovědět
Profilova fotka
@balucka Seznam příloh by měl být součástí formuláře (Žádosti na vydání závazného stanoviska), aspoň v Černošicích to tak je. Konkrétně toto: A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva (obsahující podrobně zpracované body: soulad s charakterem území, údaje o souladu s územně plánovací dokumentací a s cíli a úkoly územního plánování) C. Situační výkresy 1. Situační výkres širších vztahů 2. Katastrální situační výkres (obsahující zákres stavebních pozemků jednotlivých navrhovaných staveb) 3. Koordinační situační výkres D. Dokumentace objektů (rozsah podle typu navrhovaného záměru) 1. Charakteristické půdorysy 2. Charakteristické řezy 3. Základní pohledy Když jsme se to dozvěděli, taky se nám nechtělo věřit, protože je to vlastně už hotový projekt. Takže teď dáme 70tisíc za projekt a oni nám to pak nemusí schválit. Ale bohužel to tak je. Byla jsem tam předem se studií a naše referentka byla naštěstí ochotná a podle studie mi zkontrolovala to nejdůležitější a v čem často bývá problém....Doporučuju tedy na úřad zajít a zjistit co se dá, ať je riziko co nejmenší a přílohy dle jejich představ, ať nemusíte pak doplňovat.
Odpovědět
@silviiik děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě se tam osobně stavte, zjistěte si, jaké závazné dokumenty územně plánovacího "aparátu" se Vás týkají - na to slouží územně plánovací informace. K té ještě projekt nepotřebujete a dle toho se pak už dá projektovat téměř v souladu s požadavky dotčeného orgánu ÚP. A až budete mít studii skočte tam znovu a zkonzultujte před podáním. Tedy pokud čekáte problémy :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@balucka dobrý den, už máte stanovisko?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?