Jak mám dodatečně podat oznámení o zahájení stavby?

Profilova fotka
Prosim, jak dodatecne mam podat oznameni o zahájení stavby. Zacaly jsme v říjnu, tak zda tam mam dat to říjnové datum, nebo dnešní datum. A stačí si na internetu najít ten formulář na oznameni a dat ho na úřad ? A když tam budu vyplňovat jméno stavebního dozoru, musi tam být od něj i razítko, děkuji
Odpovědět
@tess188 Tak možností máš více, samozřejmě. Buď se paní omluvíš, že jsi na to zapomněla a dáš to zpětně, nebo tam dáš datum dnešní, či za 14 dní a budeš doufat, že si to nesjede zkontrolovat. Vše záleží na paní na úřadě a domluvě. Každopádně, pokud bude chtít, tak ti napálí pokutu. Myslím, že to je 10 000 Kč. U nás mi říkala, že na to oznámení zapomíná víc jak polovina lidí. Všichni jsou totiž rádi, že dostali povolení, a nenastuduji si, co musí stavebník dodržet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@davex přesně tak. Ale ona věděla ze na to povolení spechame, takze nám ho podepsala behem 3 dnů. Takze mi byly rádi a hned jsme zacaly delat základy.
Odpovědět
No, jestli je to ta paní co se s ní dohadujete o černou střechu, tak ta by asi prudit mohla.
Odpovědět
Profilova fotka
Buď říjnové datum a vzhledem k dohadům o barvě střechy můžete počítat se sankcí. Anebo nějaké aktuální a pak se musíte modlit, aby se paní nepřijela podívat a nezjistila, že jste jí uvedli v omyl, pak by to bylo se sankcí taky.
Odpovědět
@slabici A doufat, že si to tady nečte, když tady figuruje její jméno :D Ale já myslím, že v hloubi duše bude dobrák. Jen se chudák snaží, aby vesničky vypadaly stále hezky a vesele :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?