Máme stavební povolení - co dál?

Profilova fotka
Ahojte, máme stavební povolení. Zedníci nám řekli, že za 14 dní najedou bagry na srovnání terénu. Co je potřeba ještě před stavbou udělat? Vím že by měli geodeti nějak vyměřit, kde bude domek stát. a s tím se pak dělá co? nějak se v těch postupech neorientujeme.
Odpovědět
Ahoj, nám nejprve srovnali pozemek, potom přijel geodet a vytyčil nám, kde domek bude stát. Potom přijel bagr, vykopal základové pasy, do nich jsme dali uzemnění a zalili je betonem. Potom se dávalo ztracené bednění, zároveň s tím dělali odpady...Kdyžtak se mi koukni na fotky, máme tam přibližně jak to po sobě šlo:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafka1988 a kdo Vám bude stavět domeček? Kdo bude na stavbu dohlížet? jako z celku? v podstatě ve stavebním povolení jsou dvě možnosti - bud je to firma-která celé postaví a tím má i autorizovaného člověka, který ví co a jak a nebo to děláte svépomoci a tedy máte mít nějakého dozora,,, neříkám, že je to vždy výhra, ale když nejste stavebnictvím dotčeni, tak by to nebylo správné dělat si všechno sám,,, to je jako když dáš tříletému dítěti upéct buchtu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha domeček stavíme my :) tedy spíše naši zedníci :) dohlížet bude náš projektant. už máme domluvený bagr a geodeta. takže to pro začátek stačí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luckydaisy děkuji, tohle mi hodně pomohlo. takový postup jse msi myslela. ale jen jsem se chtěla ujistit. děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafka1988 jestli hlídá projektant, měl by Vám říci co kdy a jak,,, nějaký harmonogram prací :)
Odpovědět
Profilova fotka
projektant nám řekl, že máme sehnat na příští pondělí bagr a geodeta :) on je tedka v zahraničí a my chceme co nejdříve začít, takže kdybych měla čekat, tak zbytečně promarníme 14 dní :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafka1988 něco do začátku... http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/p...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?