O kolik déle trvá získat stavební povolení oproti ohlášce?

Profilova fotka
;-
Odpovědět
Na to odpoved neexistuje. Pokud budete mit vsechny papiry v poradku, tak na ohlasku ma urad 30 dni a na povoleni 60. Znami meli povoleni za mesic, protoze meli na urade pribuznou. Kdyz vam neco bude chybet, tak i ohlaska muze trvat mnoho mesicu.
Odpovědět
My budujeme sklep, na který není potřeba ani ohláška, a nakonec jsme museli požádat o dodatečné povolení, které se vleče už tři roky, kvůli blbci sousedovi.. Takže souhlasím s bamak..na to jednoznačná odpověď neexistuje...
Odpovědět
Pokud mate veskere doklady, pak na ohlasku ma urad 30 dni od podani zadosti, na st. povoleni 60 - 90 (podle narocnosti). Stavebku predchazi u novostaveb a u rozsireni stavajicich staveb uzemko (opet + 30 - 90 dni). Obe rizeni jdou sloucit (pokud nemate cov, studnu, nebo neco dalsiho, co st. urad nepovoluje - pak to sloucit nejde). U uzemniho a stavebniho rizeni sousedy kvuli podpisu obchazet kvuli podpisu nemusite, zaridi to za vas urad. Ale muze se stat, ze se nektery z ucastniku odvola a cele se to pekne pozdrzi (minimalne o vic jak pul rok). Zatim plati, ze stavby na povoleni nelze stavet svepomocne.
Odpovědět
My podavali ohlasku ve čtvrtek, v úterý už bylo vydané ohlášení :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?