Některé vyjadřovačky jsou psané jen na manžela. Problém?

Konečně jsme se dostali do fáze, že máme všechny vyjadřovačky, příští týden nám projektant dodělá nějaké papíry a můžeme to zanést na stavební úřad. Měla bych ale jeden dotaz, projektová dokumentace a Žádosti o vydání rozhodnutí jsou psané na mě a na manžela (manželé Novákovi), ale vyjadřovačky (některé) jsou psané jen na manžela (p. Novák). Mohl by v tom stavební úřad vidět nějaký problém?
Odpovědět
Profilova fotka
@radvankak Rozhodně v tom problém nebude. Majitelé pozemku jsme my oba s manželem, projekt jsme tam dávali pod jmény obou, vyjadřovačka od Telefonica byla na moje jméno, vyjadřovačka od síťařů byla na manžela a problém nebyl:)
Odpovědět
Myslím, že ne ... je to opravdu jen formalita, nebála bych se toho ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Také si myslím, že v tom problém není. Tedy budu v to doufat, protože to máme také tak, jen s tím rozdílem že jsou psané na mě. ;-)
Odpovědět
@radvankak Vubec se toho neboj. Dokonce i smlouvy jsou nektere na mne, nektere na manzela (CEZ, VEolia a pod.). Hlavne zadejte jako manzele o ohlasku/stavebni povoleni. My jsme zadali oba a nakonec neco zasilal stavebni na mne, neco na manzela:) Tak at mate brzy postaveno :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Je jedno na koho jsou vyjadřovačky.vždyť jde o pozemek,tudíž parcelní číslo.uřad zajímá to,aby vyjadřovačky byly na ten daný pozemek a dotčené území.Stavbám zdar
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?