Ohlášení stavby 2015

Dobrý den, kde si máme nechat od sousedů podepsat, že jsme je informovali o tom, že chceme stavět na ohlášku? Slyšeli jsme o tom, že stačí nechat podepsat situačku. Budeme stavět na jaře 2015 Děkujeme
Odpovědět
@drn my museli mit situacku i katastralni mapu
Odpovědět
@ivasz A podepsáno jste to museli mít na obou dokumentech nebo jen na situačce???
Odpovědět
@drn podepsani na obou, nekterym staci, ze na jednom papire je z jedne strany situacka na druhe nakopirovana k. mapa a je podepsany jen z jedne strany.
Odpovědět
My měli ve výřezu z katastrální mapy zakreslené konstrukce, které jsou předmětem ohlášení. Každý majitel dostal i svoji kopii, obě jsme si nechali podepsat i s datem podepsání. K tomu jsme jim ještě nechali podepsat tabulku, kde souhlasí s našim záměrem, bez výhrad. Katastrální mapa byla vhodnější, protože v ní byla všechna čísla sousedních pozemků už v originále zobrazená.
Odpovědět
Nám právě někdo říkal, že stačí situačka s vyznačením metrů od hranic pozemků. Napsáno, že souhlasí bez výhrad, datum a podpis všech, kdo jsou na LV.
Odpovědět
@drn Pokud máte na situačce všechna čísla sousedních pozemků čitelně, pak by to mělo stačit. Oni si to stejně kontrolují, kdyby byla situačka "náhodou upravená". Někteří projektanti dělají zakreslování stavby do výřezu z katastru jako další výkres projektové dokumentace, někteří už rovnou překládají SÚ výkres C.1, kde bývají pozemky podkreslené z katastrální mapy. Vzdálenosti stavby od hranic sousedních pozemků jsou povinné pro oba výkresy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?