Ohláška - krátkodobé připojení elektřiny Eon

Dobrý den, podávali jsme ohlášku a bylo nám přerušeno řízení mj. také pro nezřízení trvalého odběru elektřiny. U Eonu mám již vyjádření o existenci sítí a smlouvu o krátkodobém připojení. To ale panu stavebnímu úředníkovi prý nestačí. Chce po mě smlouvu o trvalém připojení. Když jsem mu řekla, že teda tu krátkodobou smlouvu zruším, tak mi řekl, že ne, že mi to aspoň zapojí dřív. Takže nechápu moc, co po mě chce. Každý s kým jsem mluvila, tak mi řekl, že by mu tahle smlouva, co mám, měla stačit. Dle instrukcí z Eonu, bych měla teď zapojit a zrevidovat stavební rozvaděč, vyplnit žádost o smlouvu a zaslat jim. Nevíte, jestli je to ona, kterou požaduje SÚ? Od obce budu mít smlouvu, že jsou trvale připojeni, ale mám takový pocit, že mu to stačit nebude.. Děkuji za názory..
Odpovědět
Profilova fotka
udělejte si rovnou trvalé připojení,budete to mít rychleji eon se totiž jinak dívá na klienty s trvalým a klienty s krátkodobým připojením,u krátkodobého mužete čekat klidně rok na zapojení,a na su by to mělo stačit co jineho by chtěli?
Odpovědět
Už mám podepsanou smlouvu na krátkodobé. Na Eonu to tak mají napsané, přímo tento postup, tak mě ani nenapadlo to dělat jinak. Právěže mám ve smlouvě napsané připojení do 30.4.2015. S tím dlouhým připojením jsem četla právě u toho trvalého.. Netuším co by ještě chtěl. On je hroznej rejpal.. :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?