Oznámení o zahájení prací dodavatelsky, více dodavatelů

Provádíme rekonstrukci na st. Povolení, do žádosti jsem uvedla, že bude stavba ( okno + zmena užívání části) provedena dodavatelsky. Před zahájením jsem přehlédla, že musím ještě oznámit to zahájení, kde má být uvedena firma a její oprávnění. Můžu to oznámit zpětně? Může tam být více dodavatelů?? Ne jen jedna firma, která nestavěla vše a nemá na vše oprávnění??? Ale firma na okno, firma na vyzdění, elektrikář, ....zvlášť?? Navic nevim zda maji na vse razitka, nebo zmenit povolení na st. dozor?
Odpovědět
Máte někdo zkušenost, jak to chodí, co pak chtějí při kolaudaci vidět? Když by to dělala firma nebo svépomocí - pokud by se to dalo změnit. Díky!
Odpovědět
Na stavebni povoleni muze stavet pouze firma, resp. pri kolaudaci musite mit Prohlaseni zhotovitele, ze stavba je provedena dle overene dokumentace, dle platne legislativy a pouze z atestovanych materialu. Zhotovitel musi mit autorizovaneho stavbyvedouciho. Kdo to delal ve skutecnosti urad nezajima, protoze bude mit papir, ze se za stavbu zarucila jedna firma. Stavba na ohlasku muze byt svepomoci, ale za vse se zarucuje stavbyvedouci/stavebni dozor.
Odpovědět
Takže dodavatelsky jedna firma, která má ručit za vše - zjednodušeně. Takže pokud byl na sádrokartony jiná firma než na zdění, Tak by to mělo být svépomocí s dozorem... :-( takže změnit povolení a sehnat někoho kdo se pod to podepíše..
Odpovědět
@mehoncak Nebo presvedcit firmu, aby se za vse zarucila. Proc jste zadali o povoleni namisto ohlasky?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?