Podání ohlášky a obálková metoda

Dobrý den, podaly jsme si ohlášku a uzemní rozhodnuti společně. Už 14dni za určitou paní chodím a ptám se zda je vše ok, zda mi něco nechybí atd.pokaždé mi odpoví neměla jsme čas, zavolám.tak už to funguje 14dní.ve středu mi končí 30denní podání ohlášky, myslím si že se mi ozve ve středu s tím že mi tam asi něco chybí. Nevím jak to funguje, nikdy jsem to nedělala, ale uvažuji že za ní půjdu s obálkou.poraďte co mám dělat.
Odpovědět
Společná ohláška a územní rozhodnutí neexistuje. Buď je společný územní souhlas a ohlášení stavby nebo je společné územní rozhodnutí a stavební povolení. Nevím které z toho máte, ale pokud druhou variantu je tam doba na vyřízení delší než 30 dní.
Odpovědět
Ano uzemní souhlas a ohlášení stavby, omlouvám se ty dvě věci jsem podala.
Odpovědět
Tak tam by Vám do 30-ti dnů měli buď odsouhlasit nebo Vám to přejde do územního řízení a proti tomu se nelze odvolat. K Vaší otázce, já osobně bych se do obálky nepouštěla, ať už proto, že to je úplatek, ale i proto, že i tak všechny ty papíry okolo stavby spolknou dost peněz a nechtěla bych vydávat další. Ale jestli jste už rozhodnutá to řešit takto, tak bych dala na pocit z té paní úřednice, s kterou jednáte, jestli vůbec bude ochotná na něco takového přistoupit. Taky máte samozřejmě riziko, že za ní půjdete, obálku vezme a Vám stejně třeba ve čtvrtek přijde souhlas.
Odpovědět
Tak dneska jsem už platila za ten uzemní souhlas a ohlášku, prý říkala že buď středa nebo čtvrtek by to měla mít napsané...tak jsem zvědava
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?