Podklady ke kolaudaci (souhlasu s užíváním)

Profilova fotka
Do tří měsíců musím získat souhlas s užíváním stavby, technicky vzato bych to stihnout měla, horší je to s papírováním, tak tu asi budu trošku zjišťovat od zkušených. Zápisy o zkouškách vnitřních rozvodů vody a kanalizace, o tlakové zkoušce vodovodní přípojky, o těsnosti kanalizační přípojky..,všechno děláno svépomocí,našla jsem si k tomu nějaké vzory na internetu, které bych si nechala potvrdit profíkem, chci se zeptat, zdali jste měl také někdo jen jednoduše napsáno kdy a kde došlo ke zkoušce a že je vše v pořádku a úřadu to takto stačilo?
Odpovědět
Profilova fotka
@dzejn_j ano, meli jsme to takto podle dostupnych vzoru - byly tam napsane zkusebni tlaky. to same se tyka i topeni - zapis o topne zkousce, mate-li teplovodni urcite potrebujete dale: 1. revizni zpravu elektro 2. revizni zpravu k hromosvodu 3. revizni zpravu ke kominu mate-li plyn pak i revizi od plynare hasici pristroj - vcetne revize! kourova cidla - vcetne potvrzeni ze doslo k instalaci opravnenou osobou v souladu s projektovou dokumentaci. overte si s mistnim stavebnim uradem, zda bude vyzadovat i mereni radonu v objektu. vetsinou to vyzaduji, ale jsou vyjimky. to mereni trva cca tyden az 10 dni takze pokud to bude potreba tak to zacnete resit radeji hned.
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans moc dekuji za informace :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dzejn_j prosim nemohla bych poprosit o ty vzory tek zkousek kde je najdu ke stazeni,dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@kacireksro http://www.svepomoci.cz/stavba-domu/s... nasla jsem toto, jeste jsem se nedostala k tomu prepsat si to pro vlastni potrebu, jen jsem chtela prave vedet jestli to takhle staci
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?