Poradíte prosím?

Zdravím, na územním odboru jsem zjistil, že můj pozemek je stavební. Díky ale dnešním cenám za materiál a hypotéku jsem se rozhodl tam postavit jen zahradní chatku na občasné víkendové trávení mimo panelák. Na radnici mi řekli, že pozemek je tedy určen ke stavění rodinného domu a chaty a také právě k individuální rekreaci. Podmínkou ale je, že objekt musí mít oddělenou místnost na WC a výška stropu minimálně 2.5m. A jelikož na pozemku nestojí žádná zaevidovaná stavba na katastru, mohu si tam postavit velikostně jak budu chtít. V tom výčtu informací jsem se ale zapomněl zeptat, co vše budu muset doložit, jaké dokumenty a jestli budu potřebovat stavební povolení či ne. Chatu bych si představoval cca do 30m2. Poradíte prosím?
Odpovědět
@rajcatko1988 Nebude lepší se zase zeptat tam? Už se to tu psalo, že i když máme jeden stavební zákon tak si to každý úředník vykládá trochu jinak.
Odpovědět
@rajcatko1988 Stručně: Budete potřebovat vše jako na stavbu RD, zejména PD, vyjadřovačky od dotčených orgánů a správců technické a dopravní infrastruktury, souhlasy vlastníků sousedních pozemků a staveb na nich (pokud teda budete chtít zjednodušený postup ohlášením). A protože každý pozemek je jiný a podmínky v jeho okolí jsou jiné, a nikdo z nás tady nezná Vaši konkrétní situaci. tak Vám velmi doporučuji vrátit se na SÚ a požádat je o podrobnější informace.
Odpovědět
Tak jsem se inforomaval na úřadě. Můj pozemek je určený ke stavbě rodinného domu nebo chaty jako rekreační objekt. Když jsem se ptal na kůlnu na nářadí s venkovním posezením, bylo mi sděleno, že by to byla jako doplňková stavba k rodinnému domu. Takže buď tam bude stát dům či chata nebo vůbec nic
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?