Pozemek TTP

Zdrsvim, nastíním situaci. Žádáme o změnu ÚP pozemku. Nejsme vlastníci. Pozemek je TTP. K pozemku vede cesta, která je města. Cesta je široká 3,5-4m, sterkovita. Problem je, ze mesto nechce vybudovat cestu, prý nemá peníze a kvůli 1 domu to nechce budovat. Cesta cca 80m. Navrhli jsme, ze cestu uděláme na vlastní náklady. Pozemek je tedy TTP, podmínka je aby měl tuto cestu. Jak dal? Jak se domluvit D městem? Lze se domluvit, ze my vybudujeme cestu a bude z recyklatu a štěrku (nyní je šterkovita) a je třeba osvětlení? Chodníky? Myslím, ze ne. A pak se domluvit s městem, ze my toto vybudujeme a bude bude tak věcné břemeno,.. Přijde mi nepochopitelne, aby nechtěli schválit změnu kvůli cestě, která je nyní sterkovita i dost široká. Uvažovali jsme i o mobilheimu… k němu lze mít přípojky sítě, kanalizace, evidenční číslo…? Už jsme fskt zoufali, co dělat.
Odpovědět
@andymun8 Vidím, že Vám tady nikdo nepomůže. Zkuste napsat @milanq, který tady na fóru působil. Zná to a poradil už více lidem.
Odpovědět
@jozkakomosny diky
Odpovědět
@andymun8 tak jestli se dá domluvit to my nevíme. Vždy záleží na nich. A co se týče jaká musí být cesta záleží na úředníkovi na SÚ některému to bude stačit ale většina bude vyžadovat asfalt nebo dlažbu, chodník, osvětlení, kanalizací. Investice v řádu x milionů tak se vůbec nedivím že se městu do toho kvůli jednomu domů nechce když ty peníze využije jinde lépe. A vy asi nebudete chtít dát nějaky ten milion jen za cestu. Někde by vám prošla možná i tahle cesta ale pokud má stim už město špatně zkušenosti tak ne. Třeba u nás prošlo přes obec i SÚ prakticky stejná cesta co máte na fotce. A postavili si dům. A teď po každém dešti volají na obec a stěžují si že mají špinavé auto že s tím má obec něco dělat. Nebo na zemědělce že po té cestě jezdí se stroji když je to i příjezdová cesta na jejich farmu. A tím se obec poučila a už nic takoveho nepovoluje
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?