Rekreační zóna s existujícím č.p.

Dobrý den, potřebuji poradit nebo alespoň nasměrovat na možné řešení/postup. Máme k dispozici pozemek s rodinným domem, v územním plánu vedený nyní jako rekreační zóna. Aktuální stavba i budoucí vyhovují požadavkům staveb uvedených v územním plánu. Místní stavební úřad ovšem tvrdí, že nám. Nemůže povolit demolici a stavbu nového rodinného domu s novým číslem popisnym. Jake jsou možnosti? Moc díky.
Odpovědět
K tomu je potreba napsat vic informaci. Je to v pamatkove zone? V CHKO? Pamatkove chranena stavba? Proc demolici nechteji povolit? S cislem popisnym vam vic reknou na obecnim urade, to oni prideluji cisla.
Odpovědět
Profilova fotka
@czbios Nevím, jak je ta rekreační zóna definovaná v územní plánu, ale chápu to tak, že tam nově mohou vzniknout jen rekreační objekty, s číslem evidenčním. Pokud to tak je, tak jediná možnost bude v rekonstrukci stávajícího domu s číslem popisným. Případně se smířit s tím, že nebude číslo popisné, ale evidenční...
Odpovědět
@puhelin památková zóna to není, jedná se o CHKO.
Odpovědět
@vladimirsvorba Pozemek je aktuálně označen jako RI (plochy staveb pro rodinnou rekreaci). Dále uvedeno: Hlavní využití: - rodinná rekreace. Přípustné využití: - občanské vybavení (ubytování, stravování, tělovýchova a sport), - dopravní a technická infrastruktura související s hlavním nebo přípustným využitím a veřejná technická infrastruktura, - zeleň, - veřejná prostranství. Jedná se celkem o 3 parcel označené jako RI obklopené parcelami SV ( Plochy smíšené obytné – venkovské). Nelze někde najít nějakou cestu označit toto za chybu? viz. všechny parcela okolo jednoznačně ukazují na to, že se jedná o obytnou zónu a na pozemku se dlouhodobě také stavba s tímto označením se nachází?
Odpovědět
Profilova fotka
@czbios Musel byste dosáhnout změny územního plánu. Podle toho, co píšete, tam prostě RD s číslem popisným prostě nejde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?