Spolumajitel sousedního pozemku není k nalezení

Žádáme o územní souhlas na stavbu oplocení. Spolumajitel sousedního pozemku má trvalé bydliště na obecním úřadu, ale není k nalezení. Od ostatních majitelů pozemků souhlas máme. Jaké máme možnosti? Řešil to tu někdo? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Nebylo by řešení udělat z územního souhlasu stavební povolení, kde je šance, aby se okolní vlastníci vyjádřili a když se nevyjadri je to automaticky souhlas?
Odpovědět
@lancome Bylo, ale my uz chteli stavet. Urednice se vyjadrila tesne v terminu a plot potrebujeme...
Odpovědět
buď ho seženete nebo to dáte na stavební povolení, jiné řešení není.
Odpovědět
@kamilape Doufala jsem, ze to ma i jine reseni. Skoda :(
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě, že můžete stavět na černo :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Nevím jestli je to ještě aktuální, ale třeba se to bude hodit někomu jinému. Měli jsme úplně stejný problém. Chtěli jsme stavět na ohlášku a sousední pozemek měl člověk, bílý kůň, který vlastnil vedlejší - les. Adresu měl také na obecním úřadě. Dopis se vrátil zpět, že je adresát neznámý. Přitom stačilo jen to, že si dopis v úložní době nevyzvedl. Toto stavebnímu úřadu stačilo. Volala jsem na zmíněný obecní úřad jak je možné, že když tam má někdo trvalý pobyt vrátí se obálka s tím, že je adresát neznámý. Vysvětlila mi, že si to tak pošťáci usnadňují a hned tam dávají tyto razítka a posílají to zpět. Proto jsem volala na místní poštu, vysvětlila jsem o co jde, poslali jsme to znova a vrátilo se nám to se správným razítkem, že si to adresát nevyzvedl. a to stačilo. Ale v té úložní době jsme nezaháleli a dali do vyhledávače jméno majitele pozemku, vyskočilo nám několik variant včetně tel. čísla. Tel nebral, ale když jsem mu napsala sms s vysvětlením co a proč potřebuji, ozval se mi, nahlásil adresu, kde bydlí, poslala jsem mu to na tuto adresu ještě jednou, vrátil mi to zpět a měli jsme to dvakrát. Zní to jako červená knihovna, ale opravdu to tak bylo. Vzhledem k tomu, že byl tento člověk proifláknutý na internetu bylo to docela jednoduché. Zarazilo nás akorát jednání úřadu a pošty, jak si práci usnadňují. Ve skutečnosti bydlel snad ve vedlejší ulici od obecního úřadu, byla to malá obec, takže se snad všichni znali, ale úřednice tvrdí, že o něm nic neví a proto mu tam ani nenechávají poštu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?