Stanovisko krajské hygienické stanice - jak na žádost?

Profilova fotka
Žádal jste v poslední době někdo o stanovisko KHS nutné ke stavebnímu povolení? našla jsem si na jejich stránkách žádost,ale nevím co k tomu přiložit... děkuji předem za rady :-)
Odpovědět
Nám to vyřizoval projektant
Odpovědět
@vercabock Důležitá je koordinační situace stavby, tzn. kde je umísta, kde jsou nějaké rušné vlivy (např. velká cesta, železnice apod.), dále jsem tam posílala návrh pokojů a dále by mělo být uvedeno, čím se bude topit, pokud TČ, tak kde bude umístěno. Já jsem to vepsala ručně na jeden papír, takové to povídání, kde co a jak bude. Řešila jsem to ale na začátku roku, je otázka, jestli to teď nebude jinak. Každopádně bych možná přímo zavolala do té stanice, kde to budete posílat a zeptala se jich.
Odpovědět
Profilova fotka
My jim dali projektovou dokumentaci
Odpovědět
Dobrý den, my jsme to vyřizovali cca před 2 měsíci. Kromě vyplněné žádosti jsme přikládali celou projektovou dokumentaci. Stanovisko jsme měli za 20 dní doma. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za odpovědi :-) zase další nesmyslnej papír,ale co naděláme :-(
Odpovědět
Hlavně pokud požaduje hygiena měření hluku tak to se přes prázdniny neprovádí, takže dobré zdržení..
Odpovědět
Profilova fotka
Předpokládám že se nás měření týkat nebude,podle informací na webu: Pokud se v dosahu stavby nenachází zdroj hluku, bude v dokumentaci doloženo vyhodnocení, ze kterého vyplyne, že se stavba neumísťuje do území zatíženého zdrojem hluku. My jsme na konci malé klidné obce,žádná železnice nic v dosahu není,čerpadlo ani klimatizaci mít nebudeme,ani sousedi nemají a to všechno máme uvedeno i v technické zprávě,tak doufám,že jim to bude takto stačit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?