Stavební povolené 2018 a vyjmutí ze ZPF

Ahoj, dnes jsem si přečetla následující článek http://www.ceskatelevize.cz/ct24/doma... zaujala mě tato pasáž: Nově také bude možné stavět jen na ohlášku i domy s plochou nad 150 m2. Právě nám běží vyřizování stavebního povolení. Máme domek nad 150 m2 a od získání stavebního povolení nám chybí zaplatit poze vjmutí ze ZPF. Chápu to dobře, že když bychom počkali a podali žádost o stavební povolení až v tomto roce, měli bychom pouze ohlášku? =-) Jak moc je to odlišné? Má být i nějaká změna i ve vjmutí ze ZPF ? =-) Nevím, zda počkat nebo to uhradit hned. Novelou zákona by se měla rušit i kolaudace. =-) Bude se nás to také týkat, když máme povolení podle starého zákona?
Odpovědět
Profilova fotka
Vyjmutí ze ZPF musí být i při ohlášce :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@elia28 zmeny sice platit maji, ale rekl bych ze v tom bude takovy chaos ze teprve uvidime kolaudace by mela byt udajne zrusena i pro stavby ktere maji povoleni z drivejsich let, ostatne behem ledna to pujdu vyzkouset :-)
Odpovědět
Jo vy pojedete podle staryho zakona, nekdo to tu psal. Kdyz mi na SU rekli, ze povoleni dostanu tak na Vanoce, tak jsem pockal az na tuto stredu 😉 Na novej zakon.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?