Stavební povolení - formuláře

Zdravím, chystám se podat žádost o stavební povolení (nad 150m2) Otázka zní jak je to s uzemním rozhodnutím stačí mi formulář “Žádost o vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení„ nebo každý zvlášť Žádost o územní souhlas Žádost o stavební povolení
Odpovědět
Profilova fotka
Nedávno jsem podával ohlášku a územko a chtěli po mě každý zvlášť. Vyplňoval jsem to s úřednící a překvapilo mě, jak málo z toho formuláře chtěli vyplnit (v podstatě jen iniciály a identifikaci projektu). Nejlepší je podle mě zajít na úřad a zeptat se přímo tam.
Odpovědět
@thorsen Zalezi na tom, jestli mate soucasti projektu neco, co se nepovoluje na stavebnim urade. Napr. studna nebo cistirna odpadnich vod se nejprve na stavebnim urade umisti uzemnim rozhodnutim spolu s rodinnym domem, pote se vodni dilo povoli na vodopravnim urade a az pote se povoli stavba na stavebnim urade. Tzn. ze potrebujete dva samostatne formulare pro uzemni a stavebni rizeni (o stavebni povoleni na dum se zada az po nabyti pravni moci povoleni vodniho dila). A zaroven dalsi formular pro povoleni vodniho dila. Pokud vodni ani jine dilo, ktere spada mimo stavebni urad, nemate, staci formular pro spolecne uzemni a stavebni rizeni. Uzemni souhlas zadate u staveb na ohlasku. @jakuda Pro uzemni souhlas a souhlas s ohlaskou ani spolecny formular neni.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, mám vyplnit "Žádost o územní souhlas" a nevím co mám psát sem (viz.foto) děkuji za informace ;-) Honza
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?