Stavební povolení na plot

Zdravím, dočetl jsem se, že musí být stavební povolení pro stavbu plotu pokud pozemek hraničí s veřejným prostranství. Chci se zeptat, zda jste to někdo řešil a zda lze toto vyřešit v rámci stavebního povolení pro dům? Pozn.: Pozemek na kterém chci stavět je momentálně zahrada, která je oplocena a podel plotu vede chodník. Nicméně já tam budu chtít jiný vyšší a zděný plot (v současné chvíli je tma plot drátěný)
Odpovědět
Ano, musi se povolit a muzete to vyresit rovnou v ramci povoleni. Plot si nechte dat rovnou do koordinacky s popisem jak bude vypadat. My tam meli primo jak bude resen, jaka vyska, jak velke plotove vyplne mezi sloupky, sirka branky i posuvne brany. Zas to neprezente se specifikaci, at mate manevrovaci prostor 🙂
Odpovědět
https://www.novavisio.cz/aktualita/st...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@peju ještě se Vas chci zeptat, zda je pak plot vyžadován při kolaudaci domu?
Odpovědět
@tomus Nejlepší by bylo zeptat se přímo na SÚ toho, kdo závěrečnou prohlídku bude provádět. Já jsem hned zároveň s povolením otravoval a dostal jsem tak seznam, co si mám v průběhu stavby hlídat a shánět, co po mně bude paní chtít (je mi jasné, že se najde něco navíc, ale aspoň tak). Plot neřešíme, v projektu je, ale nebude ,,kontrolován". V okolí taky nikdo nemusel mít hotové oplocení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?