Stavební povolení na řadové garáže

Dobrý den, mám takový dotaz a nemůžu se na internetu dopátrat odpovědi. Pokud mám pozemek a chtěl bych na něm postavit 4-6 modulových nebo zděných garáží ( každá garáž má pod 25m2, ale jsou nalepené na sebe). Je potřeba stavební povolení, nebo stačí jen ohlásit na úřad? Děkuji za odpověď
Odpovědět
Co myslite tim "ohlasit na urad"? Uzemni plan to umoznuje?
Odpovědět
Pokud se bude opravdu jednat o SAMOSTATNÉ garáže, tak na ty není třeba stavební povolení. Postačí územní rozhodnutí nebo územní souhlas - podle toho, jaké souhlasy vlastníků sousedních pozemků a staveb, stanoviska dotčených orgánů a souhlasy správců dopravní a technické infrastruktury si dokážete zajistit. Takže v každém případě musíte jednat se stavebním úřadem.
Odpovědět
Potřebuji zpevněné stání na 4 auta. 5,5 m x 13 m, musím mít stavební povolení. Tento týden mi to projektant začal vyřizovat. Náš stavební úřad chce vše, životní prostředí, obec, sousedi, Cetin, vyjádření Policie na výjezd na silnici....... . Auta nám stojí na zahradě na trávě, což při dešti nebo v zimě je problém. Auta se boří do trávy a nemůžeme vyjet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?