Stavební povolení - petice

Profilova fotka
Dobrý den, možná hloupá otázka,ale teď jsme koupily pozemek a mé mamce jedna kolegyně řekla,že ten pozemek měl už někdo koupený a prý když chtěli stavební povolení tak lidé z ulice sepisovali petici aby se tam nesmělo stavět. Je to možné ???
Odpovědět
@hajglish možné to je, ale pokud je v územním plánu pozemek veden jako stavební, tak žádná petice stavbu nemůže zastavit, pokud budou splněny všechny právní požadavky..
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to není "jedna paní povídala" je možné vše. Pak by byla otázka co jim vadilo, jestli něco konkrétního nebo jakákoliv stavba obecně. Pokud by to bylo to druhé tak hodně štěstí. Bydlet pak s těmito sousedy asi nebude med :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@plaintruth Uvedený je jako stavební.
Odpovědět
Profilova fotka
@ffiinnkkaa Noo musíme si to vyzjistit. Noo spíš to druh,ale blízko kolem nás nikdo není jen. Je asi problém s lidmi z bytovky a to je přes silnici
Odpovědět
@hajglish zajdete na stav. Urad, tam vam to reknou. Pokud splnite vsechny normy, tak zakazat vam to nemohou, ale prodlouzit zjiskani povoleni ano. A pak to souziti asi taky nebude uplne prijemne.
Odpovědět
Zajděte na příslušný stavební úřad jestli o tom něco neví. Já se bavil před pár lety na stavebním úřadu s borcem co měl na starosti moji lokalitu. Ptal jsem se ho ohledně stavby, co když mi soused nepodepíše situačku. Řekl, že to vůbec nevadí. Soused bude přizván ke sporu a tam ať řekne své námitky. Pokud SÚ uzná připomínky za opodstatněné bude se tím zabývat, pokud ne povolí stavbu i přes nesouhlas souseda.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?