Studna

Zdravím, máte nekdo zkusenost,pokud by se sousedé odvolali kvuli studni?ze by s tim nesouhlasili? Co se s tím dá dělat? Dekuji
Odpovědět
Dá se s tím udělat to, že SÚ to nemusí povolit, tak chce pak pozvat geology, kteří by teoreticky mohli zaměřit tak a vypsat protokoly, že sousedy to neovlivní.
Odpovědět
Zaplaťte si firmu, co dělá vrt i s povolením a nemusíte se nervovat. Na barák jsem si dělal SP sám, na studnu jsem to nechal firmě a bylo to v pohodě. Mají svoje finty, jak to udělat.
Odpovědět
Ano to urcire,ale jedni tady prave vrtali,delala jim to firma a problem i tak byl, proto z toho mam strach
Odpovědět
Profilova fotka
@hanka_brno Když se sousedi odvolají ke kraji, tak to řeší krajský úřad. S tím nic moc neuděláte, jen vám hydrogeolog zase napíše odborné vyjádření, které pošlete na úřad a kraj se s tím vypořádá a nějak rozhodne..... A pokud myslíte nesouhlas sousedů v rámci řízení u OŽP, tak si zase úřad vyžádá podklady, na základě kterých rozhodne a případně se můžete odvolat ke kraji vy, pokud by to OŽP zamítl.
Odpovědět
Pokud se Vám nechce řešit stavební povolení na studnu - nechte to na firmu, která Vám odvrtá studnu, včetně zajištění stavebního povolení. Já jsem si toto obstaral sám, ale pokud již dopředu víte, že by mohl být problém ohledně sousedů, radši bych zaplatil firmě aby to zajistila sama. Ty náklady si účtují něco kolem 5000,-Kč, což není zas tak moc, když vezmete, že to vyběhají sami. Umějí v tom chodit, mají většinou svého hydrogeologa s nímž spolupracují a Vy nebudete muset řešit. Záleží na Vás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?