Úplná změna domo po vydání stavebního povolení

Ahoj, mám možná trochu netradiční dotaz. Jak moc je složité změnit kompletní podobu domu po vydání stavebního povolení? Jde mi o to, kdybychom se prostě rozhodli jinak a chtěli postavit jiný dům. Jak moc je to složitý proces? Zda některé vyjadrovacky institucí zůstanou a "stačí" doložit jen nové dokumenty k novému domu - výkresy, PNEB, statiku, vyjádření územního plánování, souhlas souseda atp. A papíry typu měření radonu, vyjádření telekomunikačního úřadu, doložení egd atp. zůstanou původní? Vím, že by to stálo zase nějaké peníze, ale chci mít v tomto "svobodu" rozhodnutí a neříkat si kdyby... Děkuji
Odpovědět
@rumcajk Znamená to úplně nový povolovací proces. Některé vyjadřovačky Vám může stavební úřad uznat, pokud ale neskončila jejich platnost.
Odpovědět
Kdyby si budete říkat na sto pro v každém případě, až reálný provoz domu ukáže co mohlo být jinak i třeba jen v maličkostech.
Odpovědět
Profilova fotka
@rumcajk řešíme také změnu po vydání stavebního povolení. Půdorys bude zachován, změna se bude týkat střechy, oken. Projektantka nám říkala, že se bude muset vyřídit změna před dokončením stavby- projekt změny, pár vyjadřovaček a nové podání staveního povolení.
Odpovědět
@veronique89 A to vse pred tim, nez strechu a okna budete delat, resp. lepe pred tim, bez to budete objednavat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?