Dvůr s věcným břemenem

Máme dvůr s věcným břemenem. Já bych rád opravil kanalizaci ale nechci řešit to že zamezuju přístup (příjezd) k nemovitosti Jak se mám v tomto případě chovat??? Jak mám sousedce toto oznámit?? Klasické venkovské stavení do U.
Odpovědět
Profilova fotka
oznámit jí to tak či tak musíte. Nebo máte špatné vztahy? Měla by vám to podepsat, jinak se asi nehnete
Odpovědět
Profilova fotka
Z takového dotazu dobré vztahy neplynou. Pro podpis bych za ní nechodila - to by ještě nabyla dojmu, že když nebude souhlasit, tak že se nic spravovat nebude. Nedají se práce zkoordinovat tak, aby se přístupu nezamezilo? Nebo nejezdí sousedka občas třeba na týden za vnoučaty nebo tak něco?
Odpovědět
Sousedka nepracuje, nemá koníčky. Žije s druhem, který je to samé. Vymýšlí hlouposti dělají naschvály, a provokují. Bylo to dědictví kdy jsem musel vyplatit 7 podílu včetně jí Po tu dobu měla klíče od nemovitosti ona. Vše co mělo cenu se ztratilo. Cca 100 000,- Věci o kterých jsem věděl. Našli jsme trezor, klíč nikde když jsme ho nechali otevřít úplně prázdný. Nikdy nemovitost nebyla vykradená. Když jsem se dožadoval navrácení řekly že to nikdy nebylo sepsáno jako majetek dědictví Dále, kde obývají bylo evidováno jako obydlí bez čísla popisného. Užívaly číslo popisné mé + trvalé bydliště. X krát jsem po dobrém říkal že se to musí změnit. Nic. Tak jsem šel na úřad. Až potom se drobet věci začaly hýbat. Ale nedokážete si představit co jsem si vyslechl a stále to připomínají. Stejně jako má ona věčné břemeno na mým pozemku tak i já mám věčné břemeno na jejím a to chůze a jízdy a čerpáním vody ze studny. Ona chce abych se ho zbavil. Vyhrožuje že nepovolí přestavbu baráku. Když tam jsme a oni také tak tam na nás řvou nesmysly a je těžké se udržet. Máme 2,5 roku malého synka který se bojí Je těžké hledat kompromisy když jsem pro dobré vztahy udělal max. důvěra je pryč. Harmonie také. Jsme znechucení A docela bezradný ostatně když zde čtu příspěvky tak hodně lidí
Odpovědět
Mezilidské vztahy se stupňují
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?