Vynětí z ZPF, kdy se dělá?

Chtěl bych se zeptat kdy se dělá vynětí z zemědělského půdniho fondu?? Vynětí jakože se povoluje k ohlašení stavby je uděláno ale kdy se dělá to vynětí za které se potom platí??
Odpovědět
My jsme dělali vynětí pouze pro stavební ohlášení. Nic jsme neplatili.
Odpovědět
@kiss732 U nás chtěli dát písemně vědět 15 dnů před započetím záměru a na základě toho vystaví fakturu.
Odpovědět
Profilova fotka
Před započetím stavby do 15ti dnů. Pak zřejmě přijde platební výměr
Odpovědět
Ajeje ja už stavím a těd zjištuji tohle a jakým způsobem jste jim to dali vědět co obsahoval za text?
Odpovědět
@kiss732 Jsme na tom stejně, také jsem začal stavět. Na životním prostředí mi řekli, že se to dělá až před kolaudací. Tak teď nevím kde je pravda.
Odpovědět
Profilova fotka
My uz taky stavime a zapomneli jsme dat na urad vedet, ale pani, co to ma na starost se pripomnela, ohlasili jsme emailem, ze zahajujeme stavebni zamer a ona nam posle postou vyrozumeni a fakturu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kiss732 Zavolejte si na urad, kdo vam vyrizuje vyneti a zeptejte se, jak si to predstavuje. Nam po domluve stacilo poslat dane urednici email, ze toho data zahajujeme na parcele c....ve meste.... stavebni zamer na zaklade uzemniho souhlasu pod znackou...ze dne..., ktere nabylo pravni moci dne... Nejak to date dohromady :-) Je mozne, ze to po vas bude chtit postou s kopii uzemniho souhlasu nebo stavebniho povoleni. Nevim, co mate.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zdravím vespolek. Mám dotaz ohledně vynětí části pozemku ze ZPF. Samozřejmě mám v plánu si vše ověřit na příslušných úřadech - do té doby bych se ale chtěl dotázat, co může stát v cestě při vynětí půdy pod domem ze ZPF, eventuálně z pozemku, určeného ÚP pro individuální rekreaci? Případně co mi poslouží jako skutečná záruka, že na pozemku skutečně budu moci stavět, než jej koupím? Pozemek je kousek od Brna. Děkuji všem!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?