Nemáte vzor vyplnění formuláře pro ohlášení stavby?

Ahoj, nemáte někdo prosím vzor vyplnění formuláře pro ohlášení stavby?
Odpovědět
Navěšuju se na dotaz, taky mě zajímá.
Odpovědět
Tak to snad vyplnuje projektant.....nebo alespon u nas bezna praxe.
Odpovědět
@martii1 Pokud nemají projektanta sjednaného i na vyběhání po úřadech, tak nevyplňuje. @chik_chikitka Vše vyčtete z PD. Co konkrétně nevíte?
Odpovědět
Vyplňte co víte a se zbytkem s čím si nebudete jistí by Vám měli pomoct na stavebním úřadě (pokud jsou co k čemu). Někdy záleží i trochu na úřadu... Přestože nám to projektant nevyřizoval, tento (podobný) formulář alespoň předvyplnil automaticky.
Odpovědět
@vita234 Nevím: hloubka stavby a členění, technické nebo výrobní zařízení, budoucí provoz, jeho vliv na zdraví a životní prostředí, související opatření... Prostě stránka 2 :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Po rozkliknutí tohoto odkazu by se měly objevit všechny formuláře žádostí, mezi nimi i ohláška a to ve verzi dané vyhláškou č. 503/2006 Sb. (ohláška je přílohou č. 8). Podávat žádost na jiném formuláři je nepřípustné. https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2006-... Čemu bys nerozuměla - napiš :-)
Odpovědět
@jitulkaka Ono na stránkách našeho stavební úřadu byl právě i formulář, který mám já...
Odpovědět
@chik_chikitka Všechno musíte mít v projektu, hloubka stavby-hloubka základů členění: stavba domu, přípojky NN, zpevněných ploch ... techn. nebo výrobní zařízení: pravděpodobně objekt nezahrnuje žádnou technologii a předmětnou stavbou nebude žádná technologie budována budoucí provoz, vliv na živ. pros. atd. : Stavba nebude mít negativní vliv na životní prostředí. Při provozu stavby, ani při její realizaci nebudou vznikat žádné exhalace nebo látky, které by mohly znečistit ovzduší. Stavba je chráněna před vnějšími vlivy vhodnou volbou stavebních materiálů, které odolávají agresivnímu prostředí a zaručují dlouhou životnost. Při provozu stavby budou vznikat běžné odpady domácnosti a splaškové vody budou odvedeny do ..... Dešťové vody budou svedeny do ....... Domovní odpad bude pravidelně o....... Tříděný odpad bude ...
Odpovědět
@chik_chikitka Zajímavé. Váš stavební úřad si to dělá po svém a vyhláška říká něco jiného.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?