Zahájení realizace záměru

Dobrý den, paní co nám pracuje na stavebním povolení mi řekla, že v pondeli-utery budeme mít jíž stavební povolení a tak jsme dohodli bagristu na 16. na skrývku, zářez a vybudování příjezdové cesty ať má přístup technika. V Závazném stanovisku uvádí, že máme dát písemné vědět o Zahájení realizace záměru nejpozději 15 dní předem. Což už nestíháme a hlavně to nechceme zasílat, pokud nemáme povolení v ruce. Mohu se zeptat jak toto probíhá a jakou formou se to oznamuje, zda nějaký formulář nebo stačí dopis kde to oznamime? Dekuji
Odpovědět
Nevím, zda-li jsem to správně pochopila. Ale posílala jsem pouze email na odbor životního prostředí, že dávám na vědomí, že budeme zahajovat stavbu RD - zhruba kdy. A v příloze zaslala stavební povolení, povolení už jsme měli. Jedná se hlavně o to, že je půda v ZPF a my s ní budeme manipulovat. Paní jsem předtím volala a ověřovala si, jak to tedy mám udělat, žádný formulář se nekonal. Na mail ani nikdo neodpověděl a až snad za půl roku mi přišel oficiální dopis, kolik mám zaplatit za vynětí ze ZPF, to už byla hotová hrubá stavba. A to bylo vše. Nepřišlo mi, že by kolem toho někdo dělal nějaké zle. Ale asi je to různé.
Odpovědět
O jaké závazné stanovisko se jedná? Kterého správního orgánu?
Odpovědět
Takové je znění
Odpovědět
Aha, takže ŽP a ochrana ZPF. Pošlete jim to co nejdřív, i když ještě nemáte stavební povolení v ruce. Kdyby se něco zadrhlo, tak to můžete klidně odvolat. Žádný zákon ani vyhláška formu nepředepisuje, takže to oznamte prostým sdělením.
Odpovědět
@milanq k tomu mám, ale zaslat i to povolení ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@lujisech A nemáte tam i povinnost informovat archeology?
Odpovědět
@lujisech Samozřejmě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?